Sensibio Rich

Kalmerende en hydraterende verzorging voor de gevoelige droge tot zeer droge huid.

Dagverzorging

Gevoelige huid

Toleridine patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling

Efficiëntie bewezen door klinische studie

De huid trekt minder: - 80%.*

  • Verlicht een verhit gevoel meteen en verhoogt de gevoeligheidsdrempel van de huid
  • Voedt en hydrateert intensief

Zeer goede tolerantie - Niet-comedogeen - Uitstekende make-upbasis - Ongeparfumeerd

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Sensibio Rich is een voedende en kalmerende behandeling die de weerstand van de huid tegen agressies en de tolerantiedrempel van een gevoelige en intolerante huid verhoogt.

Als biologische doorbraak voor de gevoelige huid blokkeert het Toléridine™ patent samen met het gepatenteerde natuurlijke complex D.A.F.™ (Dermatological Advanced Formulation) de aanmaak van pro-inflammatoire moleculen en maakt zo de huid minder reactief.

Glycyrrhetinezuur verlicht een verhit en trekkend gevoel meteen, voor instant comfort.

Sensibio Rich hydrateert en herstelt de huidbarrière zodat irriterende stoffen niet kunnen indringen.

Met actieve bestanddelen die streng zijn geselecteerd op veiligheid, staat Sensibio Rich garant voor optimale tolerantie.

Visage Gelaat
Cou Hals
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

‘s Morgens en/of ‘s avonds

  • Stap 1 Sensibio Rich aanbrengen op het gezicht en de hals.
  • Stap 2 Zachtjes inmasseren.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Een gevoelige huid vormt niet langer een beschermende barrière tegen irriterende stoffen. Make-up, make-up removers, vervuiling, externe agressie: de huid wordt elke dag weer verzwakt en gestresseerd. Een gevoelige huid wordt vaak gekenmerkt door een verhit gevoel, ongemak en algemene of lokale roodheid. Ze raakt makkelijk gedehydrateerd en blijft daardoor kwetsbaar en gestresseerd. De huid kan tijdelijk of permanent overgevoelig zijn.

Resultaten bewezen door klinische studies.

Hydrateert

De huid is gehydrateerd: +50% in 2 uur (1)Bronnen zien

Kalmeert intensief

De huid trekt minder: - 80% (2)

Minder verhit gevoel: 61% (2)

De huid is minder ruw: -89% (2)

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

De gevoelige huid reageert op agressies door moleculen af te scheiden die overgevoeligheidsreacties triggeren zoals een verhit gevoel, jeuk, prikken van de huid en roodheid. Dit gepatenteerd complex voorkomt de productie van die moleculen om zo de huidweerstand te verbeteren.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!