ZOEKOPDRACHT VERFIJNEN

5 Producten

Producttype
Gebruik
Probleem en gamma
Producttype
Huidtype
Voor jou geselecteerd
Main target
New Tag

5 Producten

Serum

Gevoelige en gesensibiliseerde huid

Defensive Technology

Sensibio Defensive serum

(No opinion yet)

Het eerste langdurig kalmerend hydraterend concentraat.

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Serum

Gedehydrateerde gevoelige huid

Hyalu+-technologie

Hydrabio Hyalu+ serum

(No opinion yet)

Het 1e zelfhydraterende en plumpende ecobiologische serum

Voor wie?

Volwassenen

Serum

Vette huid

Fluidactiv patent

Sébium Serum

(No opinion yet)

Het eerste ecobiologische serum tegen imperfecties.

Voor wie?

Volwassenen

Serum

Gedehydrateerde gevoelige huid

Aquagenium patent

Hydrabio Sérum

(No opinion yet)

Onmiddellijk en langdurig hydraterend concentraat.

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Serum

Hypergepigmenteerde huid Bruine vlekken en ongelijkmatige pigmentatie Zonnevlekken, pigmentvlekken, fotoveroudering

LumiReveal-technologie

Pigmentbio C-Concentrate

(No opinion yet)

Ultraveilige Vitamine C-kuur voor intense pigmentatiecorrectie.

Voor wie?

Volwassenen

De serums van BIODERMA bevatten geconcentreerde actieve ingrediënten en zijn gemakkelijk aan te brengen. Ze pakken specifieke huidproblemen aan en versterken de doeltreffendheid van je crème. Ze verdienen in alle opzichten een plaats in je routine!

Gezichtsserums leveren ongeëvenaarde resultaten. Ze zijn speciaal geformuleerd om gerichte verzorging te bieden en illustreren de hoogste graad van expertise van een dermocosmetisch laboratorium. Hun formule heeft de ideale concentratie actieve ingrediënten die referenties zijn voor het gewenste resultaat, als onderdeel van een lijn die is afgestemd op een huidtype of een specifiek huidprobleem. De gezichtsserums, die onmisbaar zijn in je normale routine, bereiden de huid voor op de daaropvolgende crèmes en versterken hun doeltreffendheid. De vloeibare en lichte textuur van de serums van BIODERMA maakt het gemakkelijk en snel om ze aan te brengen. Het is ondenkbaar om er vandaag geen te gebruiken!

 

De serums van BIODERMA zijn ontwikkeld volgens een gepersonaliseerde huidverzorgingsaanpak, zodat er voor elk huidtype een ideale oplossing is. Hun formules zijn niet alleen ontworpen in termen van je huid - vet of gevoelig bijvoorbeeld - maar ook in termen van de verschillende problemen die je huid na verloop van tijd kan hebben. Uitdroging, gevoeligheid, acnegevoelig, pigmentvlekken, vroege tekenen van veroudering... Bij BIODERMA is er altijd een serum voor de dagelijkse behoeften.

 

De volledige wetenschappelijke kennis van het BIODERMA laboratorium zit in de formule van onze serums. Onze benadering is altijd geweest om precies de juiste balans te vinden tussen doeltreffendheid voor je huid en het grootste respect ervoor. Biomimetische ingrediënten, die al aanwezig zijn in de huid, worden met voorrang gebruikt om een optimale tolerantie te garanderen. Actieve ingrediënten die methodisch zijn geselecteerd op hun zuiverheid, worden altijd in de juiste dosis gebruikt om je de beste resultaten te geven. Verse en actieve vitamine C voor Pigmentbio C-Concentrate, ons serum tegen pigmentvlekken, of hyaluronzuur voor de vochtarme huid in Hydrabio Hyalu+ serum... Al onze serums bevatten de meest effectieve concentratie actieve ingrediënten voor ongeëvenaarde resultaten.

Het dermatologische merk van Naos, het BIODERMA laboratorium, zet zich in voor de gezondheid van de huid en volgt een unieke benadering, de ecobiologie. Deze methode beschouwt de huid als een levende wereld die voortdurend in wisselwerking staat met haar omgeving. Het is een dynamisch ecosysteem dat van nature over alle middelen beschikt om gezond te blijven. Levensstijl, omgevingsstress en specifieke omstandigheden kunnen soms echter een onbalans in het ecosysteem veroorzaken. Onze innovatieve serums zijn precies samengesteld om de oorzaken van disfuncties in de huid en de gevolgen ervan aan te pakken. Het Hydrabio Hyalu+ serum is bijvoorbeeld verrijkt met hyaluronzuur om de huid weer voller te maken. Het serum stimuleert de huideigen natuurlijke productie van hyaluronzuur om de huid duurzaam te rehydrateren en vroege tekenen van huidveroudering als gevolg van uitdroging te voorkomen. Het Sensibio Defensive-serum heeft een verzachtende en hydraterende werking en pakt de oorzaken van inflamm'aging aan voor de gevoelige huid die reageert op negatieve milieu-invloeden. Voor de vette, acnegevoelige huid combineert het Sébium-serum de gladmakende eigenschappen van salicylzuur, voor een zacht peelingeffect, met de gepatenteerde Fluidactiv-technologie, die inwerkt op de oorzaken van huidstoornissen die leiden tot acne bij volwassenen, en onzuiverheden blijvend vermindert. Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie die de huid kalmeert.

 

Om ervoor te zorgen dat je serum volledig effectief is, volgen hier enkele nuttige tips.

  • Gebruik het serum en de crème uit hetzelfde assortiment, omdat we onze formules zo ontwerpen dat ze samenwerken voor de beste resultaten.
  • Breng je serum 's ochtends en/of 's avonds aan, afhankelijk van de actieve ingrediënten. Vitamine C kun je bijvoorbeeld beter 's ochtends aanbrengen. Hyaluronzuur kan zowel 's ochtends als 's avonds worden aangebracht.
  • Breng je serum altijd aan nadat je je huid hebt gereinigd en alle make-up hebt verwijderd met een zachte reiniger die de hydrolipidenfilm van je huid respecteert.
  • Voordat je je serum aanbrengt, kun je een tonic of een mist gebruiken die je huid voorbereidt om alle voordelen van het serum te ontvangen.
  • Onze serums zijn ideaal geconcentreerd. Je hebt maar een paar druppels nodig. Verdeel het over je gezicht en laat het intrekken door zachtjes met je vingertoppen te drukken.
  • Vervolg je huidverzorgingsroutine door je dag- of nachtcrème aan te brengen zodra je huid het serum volledig heeft opgenomen.