Pigmentbio | Bioderma Belgique

Allez au contenu Allez à la navigation

Pigmentbio

Hypergepigmenteerde huid

Onder invloed van zon, vervuiling, leeftijd, zwangerschap of irritaties kunnen er mettertijd bruine vlekken en restsporen op de huid verschijnen. Aan de basis van die pigmentstoornissen ligt een overproductie van melanine, die de oorspronkelijke teint aantast.

Pigmentbio is geïnspireerd op de referentiebehandelingen in de dermatologie en omvat een compleet programma voor mensen met een gevoelige huid die pigmentstoornissen efficiënt willen aanpakken.

Zijn LumiReveal™ technologie werkt in op de verschillende belangrijke fasen van de pigmentvorming, om bestaande bruine vlekken te verminderen, nieuwe vorming ervan te voorkomen en de huid weer fris te laten ogen, voor heel lang.

Dankzij een uniek evenwicht tussen efficiëntie en tolerantie staan deze producten borg voor onmiddellijke en langdurige resultaten, met respect voor de huidgevoeligheid.

Pigmentbio kan worden gebruikt ter afwisseling met dermatologische depigmenterende behandelingen, om de doeltreffendheid ervan te verlengen en de huidbarrière te versterken, maar kan ook worden toegepast als monotherapie.