Pigmentbio Daily care SPF 50+

Instant oplichtend en beschermend, egaliseert & verheldert

Dagverzorging

Hypergepigmenteerde huid

LumiReveal-technologie

Voor wie?

Volwassenen

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling

Bewezen efficiëntie

96% efficiënt tegen pigmentvlekken en restsporen.*

  • Helpt bestaande huidvlekken bestrijden en voorkomt het ontstaan van nieuwe
  • Zeer hoge zonnebescherming tegen UVA / UVB SPF 50+
  • Verheldert en egaliseert de teint
  • Voorkomt zichtbare tekenen van vroegtijdige huidveroudering
  • Hydrateert langdurig

De parelmoerstructuur zorgt voor instant glow

  • Zeer goede huidtolerantie - Niet-comedogeen - Uitstekende make-upbasis
Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Pigmentbio Daily care SPF50+ met LUMIREVEAL™ TECHNOLOGY is geïnspireerd op dermatologische referentiebehandelingen (zoals Kligman’s Trio), die de originele helderheid van de teint herstellen. Dit helpt de aanmaak van melanine op biologische wijze onderdrukken en tegelijk de celvernieuwing stimuleren voor een corrigerend en preventief verhelderend effect.

Pigmentbio Daily care SPF50+ is verrijkt met zeer krachtige filters die een breedspectrumbescherming bieden tegen UVA en UVB om zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering tegen te gaan.

Een cocktail van vitamines boost dan weer de verhelderende werking en beschermt de huidbarrière:

- Antioxidant-vitamines C en E werken in synergie om de verhelderende werking te versterken. Zo beschermen ze de huid tegen zichtbare tekenen van vroegtijdige huidveroudering.

- Vitamine PP zorgt voor langdurige hydratatie en versterkt de huidbarrière.

Visage Gelaat
Cou Hals

Dagelijks gebruik 's morgens

  • Stap 1 Aanbrengen op het gezicht en de hals na reiniging met Pigmentbio H2O of Pigmentbio Foaming Cream.
  • Stap 2 Uitstekende make-upbasis.

Bij langdurige blootstelling aan de zon, om de twee uur opnieuw aanbrengen.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Huidvlekken en -sporen reflecteren onze levensstijl: vervuiling, overmatige blootstelling aan de zon, leeftijd, zwangerschap, irritatie, etc. De oorzaak van deze hyperpigmentatie: overmatige melanineproductie.

Al deze sporen uitwissen en de teint opnieuw stralend en helder maken vergt tijd en toewijding, maar de meeste vrouwen willen onmiddellijk resultaat.


Van UVB en UVA is bekend dat ze de belangrijkste oorzaak zijn van pigmentstoornissen. Een zeer hoge zonnebescherming is dan ook noodzakelijk om die tegen te gaan.

Getest onder dermatologisch toezicht

Bestaande pigmentvlekken en restsporen*

Efficiëntie tegen pigmentvlekken en restsporen: 96%

Voorkomt dat vlekken en sporen terugkeren: 96%


Corrigeert en egaliseert de teint*

Egaliseert en verheldert de teint: 91%,

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Melanine is een natuurlijk pigment dat de huid haar kleur geeft. Een onregelmatige en te sterke aanmaak van melanine leidt tot bruine vlekken en een ongelijkmatige teint. Deze technologie regulariseert de aanmaak van melanine en optimaliseert de celvernieuwing om overtollige melanine af te voeren.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

5/5

2 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
5/ 5
Blij eindelijk een goede spf gevonden te hebben . Ik heb deze door zelfonderzoek gevonden en de ingrediënten te checken en buiten parfum die als laatste staat (dus heel weinig van in ) allemaal goedgekeurd! En wat bevat het vele goede ingrediënten! Ik heb een gevoelige huid met rondheden , onzuiverheden en om deze het ik geen reactie! Mij huid oogt mooi . De pomp is ook heel handig . Ik heb deze ook al aan vele anderen aangeraden ook op sociale media. Super zou zijn moest er ook een spf 30 uitkomen met dezelfde ingrediënten die ik in de winter ook kan gebruiken!
Deze beoordeling is nuttig!
0
5/ 5
Heel aangenaam in gebruik.
Deze beoordeling is nuttig!
0