Bioderma Belgique | Onze producten

Allez au contenu Allez à la navigation

Onze producten PER GAMMA EN PER HUIDTYPE

Previous Next
 • Sensibio

  Gevoelige huid

  Een gevoelige huid manifesteert zich vaak in een warmtegevoel en vage of plaatselijke roodheid. Ze raakt makkelijk gedehydrateerd en uiteindelijk ook uitgedroogd, wat haar nog brozer maakt en een onaangenaam trekkend gevoel geeft.

  In functie van de oorzaak, de ernst en het stadium van de huidgevoeligheid heeft Sensibio diverse verbindingen van actieve bestanddelen in aangepaste texturen.

  BIODERMA, de pionier van de micellaire lotions met Sensibio H2O, is vandaag het meest voorgeschreven en in de apotheek meest verkochte merk*. De Sensibio-producten zijn geschikt voor alle gevoelige en reactieve huidtypes.

  *IMS – Xponent CMA eind2012

  Het volledige Sensibio gamma
 • Atoderm

  Gevoelige droge, zeer droge tot atopische huid

  Met zijn Atoderm-gamma biedt BIODERMA aangepaste oplossingen voor de droge, zeer droge tot atopische gevoelige huid. De huidgepatenteerde formules van Atoderm dragen bij tot het biologisch en duurzaam herstel van de hydrolipidenfilm van een huid die kampt met een tekort aan vocht en lipiden.

  Het volledige Atoderm gamma
 • Sébium

  Vette huid met onzuiverheden

  In de puberteit ondergaat de huid veranderingen: ze wordt dikker, gaat glimmen en voelt minder zacht aan. Er verschijnen ook in mindere of meerdere mate imperfecties, die soms aanhouden tot op volwassen leeftijd.
   
  Voor de gevoelige en broos geworden huid met neiging tot acne is er de SeboRestore-technologie (Fluidactiv™ patent - Bakuchiol), die de samenstelling van het sebum (= talg of huidsmeer) weer in evenwicht brengt zodat de natuurlijke hydraterende functie ervan wordt hersteld en de vorming van nieuwe imperfecties wordt tegengegaan.
   
  BIODERMA brengt een nieuwe generatie verzorgingsproducten tegen imperfecties die rechtstreeks inwerken op de kwaliteit van het sebum dankzij het gepatenteerd Fluidactiv™-complex dat in alle producten van het gamma zit.
   
  Het volledige Sébium gamma
 • Photoderm

  Huid en zon

  In functie van uw huidtype, het type zon (seizoen, tijdstip van de dag) en de geografische omstandigheden (hoogte, positie t.o.v. de evenaar) heeft Photoderm een pasklare oplossing om u te beschermen tegen de gevaren van de zon.
   
  Met zijn Photoderm-gamma engageert BIODERMA zich voor de gezondheid van de huid door het beste UVA/UVB-evenwicht op de markt te bieden, en dit in innoverende texturen. Gepatenteerde Bio-celbescherming®, een exclusiviteit van BIODERMA die in alle producten van het gamma zit*, beschermt de cellen en het DNA van de huid. Photoderm wordt voorgeschreven door dermatologen.
   
  *  Photoderm Bronz Huile en Photoderm Sensitive
  Het volledige Photoderm gamma
 • Pigmentbio

  Hypergepigmenteerde huid

  Onder invloed van zon, vervuiling, leeftijd, zwangerschap of irritaties kunnen er mettertijd bruine vlekken en restsporen op de huid verschijnen. Aan de basis van die pigmentstoornissen ligt een overproductie van melanine, die de oorspronkelijke teint aantast.

  Pigmentbio is geïnspireerd op de referentiebehandelingen in de dermatologie en omvat een compleet programma voor mensen met een gevoelige huid die pigmentstoornissen efficiënt willen aanpakken.

  Zijn LumiReveal™ technologie werkt in op de verschillende belangrijke fasen van de pigmentvorming, om bestaande bruine vlekken te verminderen, nieuwe vorming ervan te voorkomen en de huid weer fris te laten ogen, voor heel lang.

  Dankzij een uniek evenwicht tussen efficiëntie en tolerantie staan deze producten borg voor onmiddellijke en langdurige resultaten, met respect voor de huidgevoeligheid.

  Pigmentbio kan worden gebruikt ter afwisseling met dermatologische depigmenterende behandelingen, om de doeltreffendheid ervan te verlengen en de huidbarrière te versterken, maar kan ook worden toegepast als monotherapie.

  Het volledige Pigmentbio gamma
 • Hydrabio

  Gedehydrateerde gevoelige huid

  Elke dag weer wordt de celactiviteit van de huid verstoord door vervuiling, stress, koude enz. Hierdoor kunnen de diepe huidlagen zich niet meer regenereren en kan de huid aan haar oppervlak het vocht niet meer vasthouden dat onontbeerlijk is voor haar natuurlijk evenwicht. De huid raakt gedehydrateerd, voelt onbehaaglijk aan, wordt gevoeliger en gaat minder fris ogen.
   
  Het gepatenteerde Aquagenium® dat in alle Hydrabio-producten zit, stimuleert de celcapaciteiten van de huid en reactiveert haar natuurlijk hydratatieproces*.

  hydratatie van de bovenste opperhuidlagen

  Het volledige Hydrabio gamma
 • Nodé

  Haar en hoofdhuid

  In functie van uw problematiek heeft Nodé haar- en hoofdhuidbehandelingen met actieve bestanddelen en aangepaste texturen die borg staan voor een extreme tolerantie.
   
  Met Nodé bracht BIODERMA in 1977 voor het eerst NOn DEtergent-shampoos op de markt die de gevoelige hoofdhuid maximaal respecteert.
   
  Nodé is vandaag een dermatologische referentie voor de behandeling van schilfertjes.
  Het volledige Nodé gamma
 • ABCDerm

  Kinderdermatologie

  BIODERMA heeft zijn dermatologische expertise toegepast in een compleet gamma specifieke verzorgingsproducten met Hoge Veiligheid en Hoge Tolerantie voor baby's. Alle producten zijn strikt samengesteld volgens het Engagement voor Dermatologische Veiligheid van ABCDerm, om de fragiele huid van baby's en jonge kinderen maximaal te respecteren.

  Het volledige ABCDerm gamma
 • Cicabio

  Beschadigde huid

  De huid is onze eerste barrière tegen externe agressies, ze schermt ons organisme af en biedt bescherming. Een beschadigde, geïrriteerde huid is gevoeliger en vatbaarder voor externe agressies en ook haar uitzicht is aangetast. Om de huid optimaal te laten herstellen, moet ze worden ondersteund bij de diverse stappen van de epidermale reconstructie. Cicabio staat borg voor een kwaliteitsvol herstel van de opperhuid.

  Het volledige Cicabio gamma
 • Matricium

  Celregeneratie

  Wereldwijd gepatenteerd MATRICIUM®, het resultaat van 14 jaar huidbiologisch onderzoek, bestaat uit elementen die van nature in de huid voorkomen en helpt het huidweefsel regenereren.

  Het volledige Matricium gamma

Ontdek volgens behoefte

Ik behandel
Dagelijkse kalmerende verzorging, (getinte) verzorging tegen roodheid

Ik onderhoud
Hydraterende maskers, crèmes en scrubgel, verfrissende en verzachtende waters

Ik reinig
Micellaire waters, reinigingsmelk, schuimende gel, reinigende gel, scrubgel, tonifiërende lotion

Ik behandel
Hydraterende lichaamsmelk, voedende lichaamsverzorging, extra voedende lichaamsverzorgingen

Ik onderhoud
Deodorants om de transpiratie te reguleren, deodorants om geurtjes te neutraliseren

Ik reinig
Douchegels, wascrèmes, schuimende wasgels

Ik behandel
Intensieve anti-roos shampoo, shampoo en emulsie voor ernstige haarroos en psoriasis

Ik reinig
Shampoo frequent gebruik, Shampoo voor gevoelige hoofdhuid, shampoo voor droge en beschadigde haren

Ik bescherm
Zonnebescherming voor de zongevoelige huid, bescherming voor lichte huidtypes, bescherming voor donkere huidtypes...

Ik herstel
After Suns (hydraterend, verzachtend, verlengend)

Ik behandel
Herstellende en verzachtende verzorging voor de mondcontour...

Ik reinig
Water, reinigende melk en doekjes, zachte reinigende gel voor het gelaat, lichaam, haren, zachte reinigende mousses, voedende wascrèmes…

Voeden, hydrateren
Hydraterende melk voor gelaat en lichaam, cold cream, voedende verzorging…