Atoderm Huile de douche

24u hydratatie en onmiddellijk comfort van bij het douchen

Dagelijks reinigen, af te spoelen

Zeer droge, geïrriteerde tot atopische gevoelige huid

Skin barrier therapy patent

Voor wie?

Voor het hele gezin (behalve prematuren)

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

De huid is 26% meer gehydrateerd na 27 dagen.*

  • Voedt intensief
  • Kalmeert irritatie
  • Reinigt, herstelt lipiden en kalmeert
  • Respecteert de meest gevoelige huid
  • Laat de huid zijdezacht en ultracomfortabel aanvoelen

Zeer goede huid- en oogtolerantie - Niet comedogeen - Ultralicht schuim - Romige en zijdezachte olie - Niet vet - Zeepvrij - Prikt niet in de ogen - Subtiel parfum

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Atoderm Huile de douche kalmeert en beschermt tegen externe agressies dankzij de exclusieve formule van plantaardige biolipiden, vitamine PP en gepatenteerde Skin Barrier Therapy. (1) en (2) Plantaardige biolipiden* gaan een trekkend gevoel tegen en maken de huid sterker door de beschermende lipidenfilm op de huid te herstellen. Vitamine PP stimuleert bovendien de aanmaak van de lipiden, waardoor de huidbarrière langdurig is hersteld. Gepatenteerde Skin Barrier Therapy™ voorkomt op biologische wijze adhesie van de bacteriën (Staphylococcus aureus) die huidirritatie doen verergeren. Het gepatenteerd natuurlijk complex DAF™* verhoogt de tolerantiedrempel van de huid .


* kokos- en zonnebloemesters

Body Lichaam
Visage Gelaat
Hands Handen

Een- of tweemaal per dag.

  • Stap 1 Voor het douchen of baden aanbrengen op de natte huid en afspoelen.
  • Stap 2 Afspoelen.
  • Stap 3 Gebruik daarna een Atoderm-huidverzorgingsproduct voor nog betere resultaten.

Raadpleeg een professionele zorgverlener indien de droogheid niet vermindert.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Bij een droge, zeer droge of geïrriteerde huid raakt de huidbarrière aangetast, wat leidt tot dehydratatie en er irriterende stoffen in de huid kunnen dringen. De huid wordt minder soepel en zacht. Ze gaat ook doffer ogen, ruw aanvoelen en gaan trekken of zelfs jeuken. De huid staat bovendien elke dag bloot aan agressiefactoren zoals omgevingsinvloeden, temperatuurverschillen en vervuiling. Het gebruik van een aangepast verzorgingsproduct is dan ook van cruciaal belang.

Getest onder dermatologisch toezicht

Laat de huid zijdezacht en ultracomfortabel aanvoelen

80% van de proefpersonen vindt dat de huid meteen zacht en comfortabel aanvoelt (1)

Bronnen zien

Ultravoedend

Huid +26% gehydrateerd na 27 dagen gebruik. Dit kan oplopen tot 39%. De hydratatie houdt 24 uren aan na 27 dagen gebruik. (2)

Bronnen zien
Bewijs van de doeltreffendheid van het product

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Er bevinden zich van nature bacteriën aan het huidoppervlak, die noodzakelijk zijn voor het evenwicht van de huid. Bij een atopische huid zijn bepaalde bacteriën te sterk vertegenwoordigd, wat kan leiden tot een verergering van de huidtoestand. Dit patent verhindert die bacteriën om zich aan het huidoppervlak vast te hechten.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!