"De mens staat centraal in ons avontuur"

Bioderma - care for family skin

BIODERMA is een merk van NAOS, geïnspireerd door het leven en gedreven door het hart.

Werken bij BIODERMA is binnen de onderneming NAOS een uniek menselijk avontuur aangaan dat functioneert als een ecosysteem.

Al onze medewerkers hebben één ding gemeenschappelijk: zij willen ons merk tot een deel van het dagelijks leven maken, meegaan in het verhaal ervan en deel uitmaken van een uitdagend en opwindend avontuur.

Wij geloven dat wij in staat zijn om eenieders potentieel tot ontplooiing te brengen.

Zowel in Frankrijk als daarbuiten zijn wij permanent op zoek naar talent.

NAOS is aanwezig in 100 landen en voert een resoluut onafhankelijke koers. Met zijn 3 merken, BIODERMA, Institut Esthederm en Etat Pur, is het een belangrijke internationale speler in Skincare.

Als onderneming met een ziel streven wij ernaar om te bouwen aan een duurzame toekomst, met zorg voor de mens en zijn omgeving.

Overal ter wereld is het menselijke avontuur onze leidraad in het dagelijks leven, bepalend voor wat we doen en wat we bedenken om de gezondheid van de huid nog beter van dienst te zijn.

Bioderma - company-map

De teams van BIODERMA delen dezelfde menselijke waarden en een ethiek die de kracht uitmaakt van een onderneming die zich met passie wijdt aan de dermatologie.

Bioderma - NAOS values

De manier waarop we de dingen doen, blijft belangrijker dan wat we doen.

Wij geloven in de vrijheid om te creëren, te innoveren, te ondernemen met respect voor de mechanismen van het leven en met liefde voor degenen met wie en voor wie wij dagelijks werken.

Zo bouwen wij dag na dag verder aan onze missie, vol vertrouwen en positiviteit.

De waarden van NAOS weerspiegelen onze identiteit.

De waarden van NAOS verenigen ons en leiden ons bij de uitoefening van ons vak, in onze relaties en bij onze beslissingen.

Wij bouwen onze expertise elke dag verder uit dankzij ontmoetingen en uitwisselingen met specialisten die zich bezighouden met het gezond maken of houden van de huid: biologen, dermatologen, professionele zorgverleners en apothekers, die in het dagelijks leven met jou in contact staan.

Wij verbeteren onze kennis ook door naar jou te luisteren. Inzicht krijgen in jouw gevoeligheid en in het ecosysteem waarmee jouw huid in wisselwerking staat, is voor ons een prioriteit om in te spelen op jouw behoeften.

Wij analyseren dan alle biologische processen om beter de interacties en de oorzaken van een verstoord evenwicht te begrijpen, en efficiënte producten te kunnen ontwikkelen met respect voor elke gevoeligheid.

Doe mee met ons avontuur, dan kunnen we samen in een geest van solidariteit werken aan een gezondere wereld.