Op Ask.NAOS of door de QR-code op onze producten te scannen.

ALLE ingrediënten uitgelegd:

Hoedanigheid: wat is het?
Bv.: een vitamine, een plantenextract, een plantaardige olie, enz.

Functie: waar dient het voor? 
Bv.: om te hydrateren, te kalmeren, te reinigen, als geleermiddel, enz.

Herkomst: hoe wordt het verkregen?
Bv.: door extractie uit een plant of mineraal, door biotechnologie, synthetisch, enz.

Twee manieren om een formule te ontcijferen: (lien)

  • Met een ingrediëntenlijst (INCI): om de ingrediënten te vinden zoals ze op de verpakking van het product staan vermeld.
  • Met een informatieve voorstelling: de ingrediënten zijn gegroepeerd volgens hun functie (patenten of specifieke actieve bestanddelen, sensoriële bestanddelen, beschermende ingrediënten en bewaarmiddelen) aangegeven met verschillende kleuren.

Om alles te weten over de samenstelling van onze producten, onze patenten en onze technologieën, zodat je met kennis van zaken kunt kiezen wat je koopt, raadpleeg je ons speciaal platform:

 

Bij NAOS betekent transparantie (lien), duidelijkheid in de ruimste zin van het woord. Het is iets waar wij ons dagelijks voor inzetten en dat centraal staat bij al onze activiteiten:

 

  • We helpen jou om de samenstelling van àl onze producten zonder uitzondering te ontcijferen en te begrijpen,
  • We omringen ons met experts, researchers en partners die zo goed mogelijk inspelen op jouw behoeften: zij helpen ons bij de keuze van onze ingrediënten (lien), door de herkomst, hoedanigheid en functie ervan te bestuderen. Dankzij die eerlijke vertrouwensrelatie kunnen wij volledig transparant zijn over de samenstelling van onze formules en deze informatie beschikbaar stellen
  • Al 40 jaar lang streven wij ernaar een eerlijke vertrouwensrelatie op te bouwen met al onze communities.
     
AskNaos Pipette

Wat bedoelt NAOS met transparantie?

Transparantie betekent kennis toegankelijk maken en delen, zodat iedereen kan begrijpen en kiezen wat voor hem/haar het best geschikt is. In alle onafhankelijkheid.