Sensibio H2O

Een zuivere, ongerepte huid, tot rust gebracht en ontdaan van make-up en vervuiling.

Best-seller

Dagelijks reinigen zonder spoelen

Gevoelige huid Normale tot

Micellaire technologie

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Bekroond

Bewezen efficiëntie

99% van de make-up verwijderd.*

  • Verwijdert onzuiverheden en vervuiling op de huid
  • Verwijdert make-up van het gezicht en de ogen
  • Kalmeert
  • Voorkomt huidreacties
  • Vrijwaarte het natuurlijke evenwicht van de huid

Zeer goede tolerantie - Zonder spoelen - Ongeparfumeerd

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Sensibio H2O is een specifiek micellair reinigingswater en make-up remover voor de gevoelige huid.

Het bevat micellen met uitstekende reinigende en make-upverwijderende eigenschappen en zorgt voor een diepe gezichtsreiniging 's morgens en ‘s avonds, zodat vervuilende stoffen die de huid nog gevoeliger maken, niet in kunnen dringen.

De micellaire technologie die door Laboratoire BIODERMA is ontwikkeld, is geïnspireerd op de lipidencellen in de huid. Het product is in perfecte harmonie met de huid en vrijwaart de natuurlijke beschermingsfilm. Met een fysiologische pH van 5.5 respecteert Sensibio H2O het biologisch evenwicht van de huid zodat die gezond blijft.

Het kalmeert en voorkomt pro-inflammatoire risico's. Sensibio H2O bevat sterk gezuiverd water van farmaceutische kwaliteit. Het bevat ook een complex van 3 biomimetische kalmerende suikers die ontstekingen helpen voorkomen.

De zorgvuldig geselecteerde bestanddelen garanderen een optimale tolerantie en zorgen ervoor dat productresten die op de huid achterblijven geen schade kunnen toebrengen.

Visage Gelaat
Eyes Ogen en lippen
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Dagelijks ‘s ochtends en/of ‘s avonds

  • Stap 1 Drenk een wattenschijfje in Sensibio H2O.
  • Stap 2 Zachtjes het gezicht en de ogen reinigen en/of ontschminken.
  • Stap 3 Spoelen hoeft niet.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Een gevoelige tot intolerante huid vormt niet langer een beschermende barrière tegen irriterende stoffen. Make-up, make-up removers, vervuiling, externe agressie: de huid wordt elke dag weer verzwakt en gestresseerd. Een gevoelige huid wordt vaak gekenmerkt door een verhit gevoel, ongemak en algemene of lokale roodheid. Ze raakt makkelijk gedehydrateerd en blijft daardoor kwetsbaar en gestresseerd. De huid kan tijdelijk of permanent overgevoelig zijn.

Getest onder dermatologisch toezicht

Verwijdert make-up

99% van de make-up verwijderd (1)


Reinigt

99% van de vervuiling verwijderd (2)

78% van zware metalen verwijderd (3)

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

NAOS research is de uitvinder van het make-upverwijderend en reinigend micellair water, dat niet moet worden afgespoeld. Micellen, waarvan de samenstelling is geïnspireerd op die van de huidlipiden, zijn onzichtbare reinigende microdruppeltjes. Ze zijn in staat onzuiverheden weg te vangen en respecteren daarbij de natuurlijke beschermende film van de huid.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

5/5

2 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
5/ 5
Ik vind dit product onvervangbaar! Dagelijks gebruik ik dit water, reinigt goed maar zacht.
Deze beoordeling is nuttig!
0
5/ 5
Reinigt intensief en mijn huid voelt zacht en schoon aan
Deze beoordeling is nuttig!
0