Pigmentbio Sensitive Areas

Egaliseert en verheldert de teint, zelfs in de meest gevoelige zones

Occasionele specifieke huidverzorging

Hypergepigmenteerde huid

Gepatenteerde combinatie van actieve bestanddelen

Voor wie?

Volwassenen

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Bewezen efficiëntie

75% geëgaliseerde teint.*

  • Het eerste huidverzorgingsproduct dat specifiek is ontwikkeld voor de behandeling van hyperpigmentatie in gevoelige en intieme zones.

Verheldert en egaliseert frictiezones (knieën, ellebogen, onderarmen, dijen, kruis)

  • Kalmeert de huid en helpt roodheid tegengaan om de teint te egaliseren
  • Hydrateert de huid

Geschikt voor uitwendige intieme zones - Kan direct na het ontharen of scheren worden gebruikt

  • Zeer goede tolerantie - Niet-klevend, niet-vette rijke textuur - Ongeparfumeerd
Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Voor lichaamszones die na verloop van tijd verkleuren door wrijving, ontharing en kledij (knieën, ellebogen, nek, oksels, dijen, kruis) heeft Laboratoire BIODERMA een specifiek product ontwikkeld dat de huid verheldert en de teint egaliseert. Pigmentbio Sensitive Areas werkt efficiënt in op hyperpigmentatie en heeft een zeer goede tolerantie, wat het geschikt maakt voor de meest gevoelige lichaamszones.

Door de dubbele werking van zijn gepatenteerde combinatie van actieve bestanddelen op melanogenese en zijn inductie, helpt Pigmentbio Sensitive Areas hyperpigmentatie bestrijden en voorkomen dat die terugkeert:

> Bestrijdt ontsteking met glabridine, laminaria ochroleuca en kelpextract om irritatie te kalmeren.

> Gaat veilig pigmentatie tegen met andrografolide en azelaïnezuur.

De rijke textuur dringt makkelijk in, kalmeert meteen en zorgt voor een droge, zachte finish. Dag na dag is de huid gehydrateerd en gekalmeerd, verhelderen donkere zones en oogt de huid egaler. Langdurig.

Body Lichaam
External intimate areas Uitwendige intieme zones

Eén- of tweemaal per dag

  • Stap 1 Aanbrengen in de getroffen zones na reiniging.
  • Stap 2 Het product kan directe na het ontharen of scheren worden gebruikt om roodheid en huidskleurverschillen tegen te gaan.

Uitsluitend uitwendig gebruik.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Huidvlekken en -sporen reflecteren onze levensstijl: vervuiling, overmatige blootstelling aan de zon, leeftijd, zwangerschap, irritatie, etc. De oorzaak van deze hyperpigmentatie: overmatige melanineproductie.

Al deze sporen uitwissen en de teint opnieuw stralend en helder maken vergt tijd en toewijding, maar de meeste vrouwen willen onmiddellijk resultaat.


Sommige lichaamszones zijn meer gepigmenteerd dan andere, waardoor ze donkerder ogen. Oorzaken van deze verkleuren zijn: wrijving (bijvoorbeeld door kledij), ontharing en een reactieve huid.

Getest onder dermatologisch toezicht

Kalmeert de huid

De huid is onmiddellijk gekalmeerd: 70% (1)

Bronnen zien

Egaliseert de teint

Egaliseert de teint in frictiezones: 75% (2)


Kalmeert de huid

Vermindert roodheid door wrijving: 80% (2)


Hydrateert

De huid is gehydrateerd: 95% (2)

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Deze gepatenteerde combinatie van actieve bestanddelen die inwerken op de biologische mechanismen die pigmentvlekken doen ontstaan voor een verhelderend effect en optimale preventie.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!