Pigmentbio Night Renewer

Regenereert 's nachts voor een egale en heldere teint.

New

Nachtverzorging

Huid met hyperpigmentatie

LumiReveal-technologie

Voor wie?

Volwassenen

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Efficiëntie gemeten door dermatologen

52% helderder.*

 • Helpt bestaande pigmentvlekken tegengaan en nieuwe voorkomen
 • Verheldert en egaliseert de teint
 • Maakt de huid steviger en gladder
 • Plumpt de huid
 • Zorgt voor langdurigen hydratatie
 • De waterige maskertextuur bevordert het indringen van actieve bestanddelen de hele nacht lang
 • Zeer goede tolerantie - Niet-comedogeen - Friss en lichte waterige textuur
 • Bronnen zien

  Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

  Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

  Pigmentbio Night Renewer met LUMIREVEAL™ TECHNOLOGY is geïnspireerd op dermatologische referentiebehandelingen (zoals Kligman’s Trio), die de originele helderheid van de teint herstellen. Dit helpt de aanmaak van melanine op biologische wijze onderdrukken en tegelijk de celvernieuwing stimuleren voor een corrigerend en preventief verhelderend effect. Pigmentbio Night Renewer bevat het actieve bestanddeel hexapeptide-2 dat de aanmaak van collageen stimuleert om de huid 's morgens gladder te doen ogen. Deze nachtverzorging is tevens verrijkt met een cocktail van vitamines die de verhelderende werking boost en de huidbarrière beschermt: - Antioxidant-vitamines C en E werken in synergie om de verhelderende werking te versterken. Zo beschermen ze de huid tegen zichtbare tekenen van vroegtijdige huidveroudering. - Vitamine PP zorgt voor langdurige hydratatie en versterkt de huidbarrière.

  Visage Gezicht
  Cou Hals
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap

  Dagelijks gebruik 's avonds

  • Stap 1 's Avonds aanbrengen op het gezicht en de hals na reiniging met Pigmentbio H2O of Pigmentbio Foaming Cream.
  • Stap 2 Kan afzonderlijk worden gebruikt of na Pigmentbio C-Concentrate.

  Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

  Huidvlekken en -sporen reflecteren onze levensstijl: vervuiling, overmatige blootstelling aan de zon, leeftijd, zwangerschap, irritatie, etc. De oorzaak van deze hyperpigmentatie: overmatige melanineproductie. Al deze sporen uitwissen en de teint opnieuw stralend en helder maken vergt tijd en toewijding, maar de meeste vrouwen willen onmiddellijk resultaat. Tijdens de nacht wordt de huid optimaal hersteld en Pigmentbio Night Renewer boost dan ook de celvernieuwing en aanmaak van collageen om de huid 's morgens voller en helderder te laten ogen.

  Getest onder dermatologisch toezicht

  Laat de huid gelijkmatiger ogen Egale teint: 91% (1) Maakt de huid steviger Geplumpte huid: 96% (1)

  Bronnen zien

  Maakt de teint helderder Helderheid: +52% (2) Maakt de huid soepeler Stevigheid: +43% (2) Regenereert de huid De huid is 's morgens voller en veerkrachtiger: 100% (3)

  Bronnen zien
  Bewijs van de doeltreffendheid van het product

  Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

  Melanine is een natuurlijk pigment dat de huid haar kleur bezorgt. Een verstoorde aanmaak van melanine resulteert in pigmentvlekken en een ongelijkmatige teint. Deze technologie reguleert de aanmaak van melanine en optimaliseert de celvernieuwing. Deze technologie van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

  Zie ingrediëntenlijst
  BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen