Sensibio H2O AR

Dermatologisch micellair water tegen roodheid dat reinigt, make-up verwijdert en kalmeert.

Dagelijks reinigen zonder spoelen

Gevoelige huid met neiging tot roodheid

Rosactiv patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Efficiëntie bewezen door klinische studies

Geen trekkend gevoel voor 90% van de vrijwilligers.*

  • Reinigt zacht en verwijdert make-up van het gezicht en de ogen
  • Vermindert en voorkomt roodheid
  • Kalmeert en ontzwelt

Zeer goede tolerantie - Zonder spoelen - Ongeparfumeerd

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Sensibio H2O AR is het 1e micellair water voor het verwijderen van make-up dat de natuurlijke samenstelling van de huid simuleert voor een perfecte verwijdering van make-up en totaal respect voor zelfs de meest gevoelige huid. Het voorkomt roodheid en reguleert via biologische weg de factor die verantwoordelijk is voor vasodilatatie.

Sensibio H2O is het 1e en enige dermatologisch micellair water dat perfect compatibel is met de huid. De vetzuuresters waaruit micellen bestaan, zijn vergelijkbaar met de fosfolipiden van huidcelmembranen en helpen op natuurlijke wijze de hydrolipidenfilm van de huid herstellen.

Het innovatieve, exclusieve RosactivTM patent werkt rechtstreeks in op VEGF, één van de belangrijkste factoren verantwoordelijk voor de uitzetting en verzwakking van haarvaten in de huid, die roodheid veroorzaken.

Het cucumis sativus extract werkt onmiddellijk kalmerend.

Visage Gelaat
Eyes Ogen en lippen

‘s Morgens en/of ‘s avonds

  • Stap 1 Drenk een wattenschijfje in Sensibio H2O AR.
  • Stap 2 Zachtjes het gezicht en de ogen reinigen en/of ontschminken.
  • Stap 3 Herhaal dit tot het wattenschijfje schoon blijft.
  • Stap 4 Spoelen hoeft niet.

Dit product is geen geneesmiddel.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Een reactieve huid wordt makkelijk rood. Deze roodheid kan tijdelijk zijn maar soms ook blijvend (erytrose). In sommige gevallen zijn kleine bloedvaatjes zichtbaar: dit wordt dan couperose genoemd.

Resultaten bewezen door klinische studies.

Verwijdert make-up

Make-up wordt volledig verwijderd voor 80% van de vrijwilligers (1)


Kalmeert en ontzwelt

De huid is gekalmeerd voor 75% van de vrijwilligers (2)

Geen trekkend gevoel voor 90% van de vrijwilligers (1)

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Roodheid is hoofdzakelijk het gevolg van het uitzetten en brozer worden van de microbloedvaatjes in de huid. Dit gepatenteerd complex werkt in op de oorzaak van de veranderingen aan de microbloedvaatjes.

NAOS research is de uitvinder van het make-upverwijderend en reinigend micellair water, dat niet moet worden afgespoeld. Micellen, waarvan de samenstelling is geïnspireerd op die van de huidlipiden, zijn onzichtbare reinigende microdruppeltjes. Ze zijn in staat onzuiverheden weg te vangen en respecteren daarbij de natuurlijke beschermende film van de huid.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!