Sensibio H2O AR

Dermatologisch micellair water tegen roodheid dat reinigt, make-up verwijdert en kalmeert.

Dagelijkse reiniging zonder afspoelen

Gevoelige huid met neiging tot roodheid

Rosactiv patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Efficiëntie bewezen door klinische studies

Geen trekkend gevoel voor 90% van de vrijwilligers.*

 • Reinigt zacht en verwijdert make-up van het gezicht en de ogen
 • Vermindert en voorkomt roodheid
 • Kalmeert en ontzwelt
 • Zeer goede tolerantie - Zonder spoelen - Ongeparfumeerd
  Bronnen zien

  Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

  Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

  Sensibio H2O AR is het 1e micellair water voor het verwijderen van make-up dat de natuurlijke samenstelling van de huid simuleert voor een perfecte verwijdering van make-up en totaal respect voor zelfs de meest gevoelige huid. Het voorkomt roodheid en reguleert via biologische weg de factor die verantwoordelijk is voor vasodilatatie.
  Sensibio H2O is het 1e en enige dermatologisch micellair water dat perfect compatibel is met de huid. De vetzuuresters waaruit micellen bestaan, zijn vergelijkbaar met de fosfolipiden van huidcelmembranen en helpen op natuurlijke wijze de hydrolipidenfilm van de huid herstellen.
  Het innovatieve, exclusieve RosactivTM patent werkt rechtstreeks in op VEGF, één van de belangrijkste factoren verantwoordelijk voor de uitzetting en verzwakking van haarvaten in de huid, die roodheid veroorzaken.
  Het cucumis sativus extract werkt onmiddellijk kalmerend.

  Visage FACE
  Eyes EYES
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap

  ‘s Morgens en/of ‘s avonds

  • Stap 1 Drenk een wattenschijfje in Sensibio H2O AR.
  • Stap 2 Zachtjes het gezicht en de ogen reinigen en/of ontschminken.
  • Stap 3 Herhaal dit tot het wattenschijfje schoon blijft.
  • Stap 4 Spoelen hoeft niet.

  Dit product is geen geneesmiddel.

  Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

  Een reactieve huid wordt makkelijk rood. Deze roodheid kan tijdelijk zijn maar soms ook blijvend (erytrose). In sommige gevallen zijn kleine bloedvaatjes zichtbaar: dit wordt dan couperose genoemd.

  Resultaten bewezen door klinische studies.

  Verwijdert make-up
  Make-up wordt volledig verwijderd voor 80% van de vrijwilligers (1)

  Kalmeert en ontzwelt
  De huid is gekalmeerd voor 75% van de vrijwilligers (2)
  Geen trekkend gevoel voor 90% van de vrijwilligers (1)

  Bronnen zien
  Bewijs van de doeltreffendheid van het product

  Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

  Roodheid is vooral te wijten aan uitgezette en verzwakte haarvaatjes in de huid. Dit gepatenteerde complex werkt in op een factor die bijdraagt tot het optreden van veranderingen in deze haarvaatjes. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

  NAOS Research vond dit micellair water voor het reinigen en verwijderen van make-up zonder spoelen uit. Micellen, die op dezelfde manier zijn samengesteld als lipiden in de huid, zijn onzichtbare reinigende micro-druppeltjes. Ze vangen onzuiverheden zonder de natuurlijke beschermende film op de huid aan te tasten. Deze technologie van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

  Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

  Zie ingrediëntenlijst
  BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen

  Huidtype
  Leeftijd

  0/5

  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  Nulstil filter
  Beoordeel dit product als eerste!