Sensibio Eye

Kalmerende en hydraterende verzorging voor de gevoelige oogcontouren.

Dagverzorging

Gevoelige huid

Toleridine patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling

Bewezen efficiëntie

Ontzwellend effect: 85%.*

  • Ontzwelt en minimaliseert rimpels
  • Kalmeert en decongestioneert
  • Hydrateert

Zeer goede oogtolerantie - Gel-crèmetextuur, compatibel met make-up - Geschikt voor lensdragers - Ongeparfumeerd

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Sensibio Eye vermindert meteen een onaangenaam gevoel en irritatie ter hoogte van de oogcontour, maakt de huid biologisch beter bestand tegen externe invloeden en verhoogt de tolerantiedrempel van gevoelige huid.

Als biologische doorbraak voor de gevoelige huid blokkeert het Toléridine™ patent samen met het gepatenteerde natuurlijke complex D.A.F.™ (Dermatological Advanced Formulation) de aanmaak van pro-inflammatoire moleculen en maakt zo de huid minder reactief.

Cafeïne, een bestanddeel van Sensibio Eye, heeft een ontzwellende werking.

Hyaluronzuur en lichtreflecterende poeders werken egaliserend en verminderen kraaienpootjes.

Eyes Ogen en lippen
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

‘s Morgens en/of ‘s avonds

  • Stap 1 Sensibio Eye na reiniging aanbrengen op de oogleden en rond de ogen.
  • Stap 2 Zachtjes van binnen naar buiten toe deppen tot het product volledig is geabsorbeerd.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Een gevoelige huid vormt niet langer een beschermende barrière tegen irriterende stoffen. Make-up, make-up removers, vervuiling, externe agressie: de huid wordt elke dag weer verzwakt en gestresseerd. Een gevoelige huid wordt vaak gekenmerkt door een verhit gevoel, ongemak en algemene of lokale roodheid. Ze raakt makkelijk gedehydrateerd en blijft daardoor kwetsbaar en gestresseerd. De huid kan tijdelijk of permanent overgevoelig zijn.

Getest onder dermatologisch toezicht

Hydrateert

De huid is sterk gehydrateerd: 100%*

Bronnen zien

Kalmeert

De huid is gekalmeerd: 91%*


Ontzwelt

Ontzwellend effect: 85%*

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

De gevoelige huid reageert op agressies door moleculen af te scheiden die overgevoeligheidsreacties triggeren zoals een verhit gevoel, jeuk, prikken van de huid en roodheid. Dit gepatenteerd complex voorkomt de productie van die moleculen om zo de huidweerstand te verbeteren.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!