Sensibio Lait

Melk voor het verwijderen van make-up zonder spoelen die een gevoelige huid zachtjes reinigt.

Dagelijkse reiniging zonder afspoelen

Gevoelige huid Normale tot gemengde huid

Toleridine patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling

Efficiëntie bewezen door

De huid is gekalmeerd voor 80% van de vrijwilligers.*

 • Reinigt perfect en verwijdert make-up
 • Kalmeert en verzacht de huid
 • Garandeert optimale tolerantie
 • Niet-comedogeen - Zonder spoelen - Ongeparfumeerd
  Bronnen zien

  Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

  Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

  Sensibio Milk reinigt perfect en verwijdert make-up van het gezicht en de ogen zonder af te spoelen. Net als een behandeling met het Toléridine™ patent maakt het de huid op biologische wijze beter bestand tegen agressies en verhoogt het de tolerantiedrempel van een gevoelige huid.
  Als biologische doorbraak voor de gevoelige huid blokkeert het Toléridine™ patent samen met het gepatenteerde natuurlijke complex D.A.F.™ (Dermatological Advanced Formulation) de aanmaak van pro-inflammatoire moleculen en maakt zo de huid minder reactief.
  Glycyrrhetinezuur kalmeert en verzacht de huid onmiddellijk.

  Visage Gezicht
  Eyes Ogen en oogleden
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap

  Dagelijks ‘s ochtends en/of ‘s avonds

  • Stap 1 Breng Sensibio Milk met behulp van een wattenschijfje aan op het gezicht en de ogen.
  • Stap 2 Herhaal dit tot het wattenschijfje schoon blijft.

  Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

  Een gevoelige tot intolerante huid vormt niet langer een beschermende barrière tegen irriterende stoffen. Make-up, make-up removers, vervuiling, externe agressie: de huid wordt elke dag weer verzwakt en gestresseerd. Een gevoelige huid wordt vaak gekenmerkt door een verhit gevoel, ongemak en algemene of lokale roodheid. Ze raakt makkelijk gedehydrateerd en blijft daardoor kwetsbaar en gestresseerd. De huid kan tijdelijk of permanent overgevoelig zijn.

  Getest onder dermatologisch toezicht

  Reinigt perfect
  De huid is gereinigd voor 93% van de vrijwilligers*

  Kalmeert de huid
  De huid is gekalmeerd voor 80% van de vrijwilligers*

  Verzacht de huid
  De huid is zachter voor 86% van de vrijwilligers*

  Bronnen zien
  Bewijs van de doeltreffendheid van het product

  Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

  Een gevoelige huid reageert op externe factoren door moleculen af te scheiden die overgevoeligheidsreacties, een verhit gevoel, jeuk, prikken en roodheid veroorzaken. Dit gepatenteerde complex voorkomt de aanmaak van deze moleculen om de weerstand van de huid te verhogen. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

  Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

  Zie ingrediëntenlijst
  BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen

  Huidtype
  Leeftijd

  0/5

  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  0 beoordelingen
  Nulstil filter
  Beoordeel dit product als eerste!