Sensibio H2O Eye

Verzachtende, tweefasige micellaire make-up remover met hoge tolerantie om de huidbarrière te versterken.

Dagelijks reinigen zonder spoelen

Gevoelige huid

Biphase Micellar Technology

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Easy to use Gebruiksvriendelijk

Bewezen werkzaamheid

Verwijdert waterproof make-up en vervuiling: 95% (1)(2)

  • Verwijdert waterdichte oog- en lipmake-up
  • Reinigt onzuiverheden en verontreinigende deeltjes
  • Hydrateert dankzij hyaluronzuur
  • Versterkt de kwetsbare oogcontour en de wimpers
  • Kalmeert

Geen vette finish - Goede huid- en oculaire tolerantie - Niet uitspoelen - Alcoholvrij - Ongeparfumeerd

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Dankzij de unieke formule combineert het tweefasige micellaire water Sensibio H2O Eye een zeer effectieve, langdurige make-upverwijdering en optimale tolerantie, terwijl het de meest gevoelige huid een uniek dubbel voordeel biedt: hydratatie en verzachtende eigenschappen.


- Het verwijdert make-up en reinigt ogen en lippen van zelfs waterdichte make-up en vervuiling: Sensibio H2O Eye bestaat uit twee fasen die, eenmaal gemengd, samenwerken om make-up onmiddellijk en voorzichtig te verwijderen en ogen en lippen te reinigen:

1) De lipofiele fase, geoptimaliseerd in vetten, vertegenwoordigt slechts 30% van de formule en lost waterproof make-up onmiddellijk op.

2) De waterige fase, rijk aan krachtige reinigingsmicellen (70%), vult de olieachtige fase aan voor maximale werkzaamheid tegen make-up en vervuiling. De 30:70-verhouding tussen de fasen is geoptimaliseerd om een optimale werkzaamheid en tolerantie te garanderen, terwijl het een fris gevoel geeft en de huid comfortabel laat aanvoelen.


- Dankzij het hyaluronzuur, een toonaangevende hydraterende actieve ingrediënt en van nature aanwezig in de huid, hydrateert Sensibio H2O Eye en laat de huid comfortabel aanvoelen.


- Bovendien, verrijkt met kalmerende pure suikers, voorkomt Sensibio H2O Eye het risico op huidreacties die vaak gepaard gaan met reiniging. Het kwetsbare oogcontourgebied wordt versterkt, wimpers worden langdurig versterkt.


- Het beschermt de huidbarrière en zorgt voor een perfecte tolerantie voor de meest gevoelige huid:

1) De micellaire technologie ontwikkeld door Laboratoire Bioderma omvat een unieke, zachte en niet-ionische plantaardige oppervlakteactieve stof. Het respecteert de natuurlijke beschermende film.

2) Geformuleerd met een pH tussen 6,5 en 7, gelijk aan die van traanvocht, Sensibio H2O Eye respecteert de fysiologie van zelfs de meest gevoelige ogen.

3) Het kopergluconaat, een antimicrobieel middel, geeft zijn blauwe kleur aan de waterige fase, waardoor de 2 fasen op een natuurlijke manier kunnen worden onderscheiden, zonder toevoeging van kleurstof.

4) Sensibio H2O Eye bevat alleen de benodigde ingrediënten en in precies de juiste hoeveelheden.

Eyes Ogen en lippen
Lips Lippen

Dagelijks gebruik

  • Stap 1 Goed schudden.
  • Stap 2 Week een bij voorkeur herbruikbaar wattenschijfje.
  • Stap 3 Verwijder make-up met een wattenschijfje.
  • Stap 4 Niet spoelen.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Het verwijderen van oog- en lipmake-up, vooral wanneer waterproof make-up wordt gebruikt, is een belangrijke fase in de gezichtsreinigingsroutine. Het moet ervoor zorgen dat de meest langdurige make-up volledig wordt verwijderd, met respect voor de ogen en de oogcontour, die vaak gevoeliger zijn dan de rest van het gezicht. Toch is de balans tussen effectieve make-upverwijdering en zeer hoge tolerantie vaak onbevredigend. De oogcontour is inderdaad een bijzonder kwetsbaar gebied: de huid is dunner, de beschermende hydrolipidenfilm is verminderd (minder talgklieren), en het is minder beschermd tegen externe stress en meer vatbaar voor uitdroging van de huid. Dit kwetsbare gebied kan daarom gemakkelijk roodheid, irritatie en oververhitting vertonen als ze worden aangevallen. Lippen zijn ook een kwetsbaar gebied en vereisen ook extreme zorg bij het verwijderen van make-up.

Getest onder dermatologisch en oogheelkundig toezicht

Verwijdert langdurige en waterdichte make-up

95% waterdichte make-up verwijderd (1)


Reinigt onzuiverheden en verontreinigende deeltjes

95% van PM10, PM2.5, PM1 deeltjes verwijderd (2)

Bronnen zien

Hydrateert

+13% hydratatie na 7 dagen (3)


Beschermt

93% beschermt en versterkt de wimpers  (4)


Versterkt het kwetsbare gebied rond de oogcontour

-12% transepidermaal vochtverlies na 28 dagen (5)

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!