Sensibio Forte

Kalmerende verzorging die snel en langdurig verlichting brengt bij een beschadigde huid

Dagverzorging

Gevoelige huid

Toleridine patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Bewezen efficiëntie

De huid is gekalmeerd: 95%.*

  • Brengt snel verlichting
  • Kalmeert en hydrateert intensief
  • Laat de huid langdurig comfortabel aanvoelen

Zeer goede tolerantie - Niet-comedogeen - Ongeparfumeerd

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Sensibio Forte verlicht snel biologische symptomen van ontsteking (wrijving, scheren, ontharen, peeling, post-laser, zonne-erytheem, etc.) en verhoogt de tolerantiedrempel van de huid.

De kalmerende bestanddelen zoals allantoïne en enoxolone in een hoge concentratie, brengen snel verlichting voor reactieve tekenen zoals roodheid en verhitting.

Het gepatenteerd natuurlijk complex DAFTM (Dermatological Advanced Formulation) maakt de huid minder reactief.

Sensibio Forte bevat ook bijenwas en xylitol die dehydratatie van de geïrriteerde huid tegengaan en voor een comfortabel gevoel zorgen.

Visage Gelaat
Body Lichaam
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

‘s Ochtends en ‘s avonds of tot drie keer daags in geval van roodheid en/of een sterk warmtegevoel.

  • Stap 1 Sensibio Forte aanbrengen op een gereinigde huid.
  • Stap 2 Minder vaak aanbrengen wanneer verbetering optreedt.

Niet gebruiken op zichtbaar geïrriteerde of sijpelende huid. Vraag advies aan een professioneel zorgverlener.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Een gevoelige huid vormt niet langer een beschermende barrière tegen irriterende stoffen. Make-up, make-up removers, vervuiling, externe agressie, peeling, laser, wrijving, scheren: de huid wordt elke dag weer verzwakt en gestresseerd. Een gevoelige huid wordt vaak gekenmerkt door een verhit gevoel, ongemak en algemene of lokale roodheid. Ze raakt makkelijk gedehydrateerd en blijft daardoor kwetsbaar en gestresseerd. De huid kan tijdelijk of permanent overgevoelig zijn.

Getest onder dermatologisch toezicht

Hydrateert

De huid is gehydrateerd: 100%*


Kalmeert

De huid voelt comfortabel aan: 100%*

De huid is gekalmeerd: 95%*

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

De gevoelige huid reageert op agressies door moleculen af te scheiden die overgevoeligheidsreacties triggeren zoals een verhit gevoel, jeuk, prikken van de huid en roodheid. Dit gepatenteerd complex voorkomt de productie van die moleculen om zo de huidweerstand te verbeteren.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!