Sensibio AR

Verzorging tegen roodheid met langdurige werking. Ultra-comfortabel.

Dagverzorging

Gevoelige huid met neiging tot roodheid

Rosactiv patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Bewezen efficiëntie

Vermindert roodheid: 73%.*

  • Voorkomt en vermindert roodheid
  • Kalmeert
  • Hydrateert

Zeer goed tolerantie - Niet-comedogeen - Uitstekende make-upbasis - Ongeparfumeerd

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

Sensibio AR vermindert en voorkomt roodheid: intense tijdelijke roodheid, permanente roodheid, zichtbare bloedvaatjes.

Het exclusieve patent RosactivTM vermindert roodheid en voorkomt die door biologisch in te werken op alle huidcellen die een rol spelen in het ontstaan en verergeren van deze roodheid:

- Het blokkeert de aanmaak van het eiwit dat verantwoordelijk is voor vasodilatie, wat roodheid veroorzaakt en in stand houdt.

- Een het beperkt de vrijgave van een molecule die allergische reacties triggert die vasodilatie doen ontstaan en verergeren.

Een gevoelige huid met neiging tot roodheid is bijzonder kwetsbaar en bijgevolg verlicht Sensibio AR ook gevoelens van ongemak en verhitting dankzij een combinatie van actieve bestanddelen die speciaal zijn geselecteerd voor hun kalmerende eigenschappen: enoxolone, allantoïne en canola, een combinatie van intens kalmerende bestanddelen die hittegevoelens meteen bestrijden.

Glycerine en canola hydrateren, versterken de huidbarrièrefunctie en laten de huid comfortabeler aanvoelen.

Het gepatenteerd natuurlijk complex DAFTM (Dermatological Advanced Formulation) verhoogt de tolerantiedrempel van de huid.

Visage Gezicht
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

‘s Ochtends en ‘s avonds

  • Stap 1 Sensibio AR aanbrengen op een gereinigde huid.
  • Stap 2 Zachtjes inmasseren.

Aanbrengen op gezonde huid. Dit product is geen geneesmiddel. Vraag advies aan uw dermatoloog of apotheker. Bij intense hittegevoelens kan Sensibio AR Soin Anti-Rougeurs occasioneel worden gecombineerd met een snelwerkende kalmerende behandeling. Op zonnige dagen raden wij een zonneproduct aan dat is geschikt voor een gevoelige, reactieve huid: een kalmerende fotobescherming tegen roodheid.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Een gevoelige huid wordt heel makkelijk rood. Deze roodheid kan tijdelijk zijn: die fenomeen heet "flushing" en kan gepaard gaan met gevoelens van ongemak (tintelen, verhitting, etc.). Soms is de roodheid permanent en dan wordt die erytrose genoemd. In sommige gevallen zijn kleine bloedvaatjes zichtbaar: dit wordt dan couperose genoemd.

Rosacea is een ontstekingsziekte van de huid die zich na verloop van tijd ontwikkeld en wordt gekenmerkt door chronise roodheid van neus, wangen en soms ook de kin en het voorhoofd.

Resultaten bewezen door klinische studies.

Vermindert roodheid

Roodheid is verminderd: 73% (1)

Flushes zijn verminderd: -35% (2)


Kalmeert

De huid is gekalmeerd: 77% (3)

De huid trekt minder: -75% (2)

De huid ziet minder rood: -80% (2)


Hydrateert

De huid voelt comfortabeler aan: 73% (2)

Bronnen zien
Bewijs van de doeltreffendheid van het product

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Roodheid is vooral te wijten aan uitgezette en verzwakte haarvaatjes in de huid. Dit gepatenteerde complex werkt in op een factor die bijdraagt tot het optreden van veranderingen in deze haarvaatjes. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Zie ingrediëntenlijst
BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!