Om de anti roos shampoo te vinden die voor jou geschikt is, moet je in eerste instantie weten welk type schilfers je hebt.

Als je schilfers niet aan je hoofdhuid kleven, is er sprake van lichte of matige haarroos. Zijn je schilfers echter vet en kleven ze aan je hoofdhuid, dan gaat het wellicht om seborroïsche dermatitis of zelfs psoriasis.

In alle gevallen is een aangepaste verzorgingsroutine de beste oplossing om van je probleem af te geraken. Die routine kan bestaan uit een anti roos shampoo en eventueel nog andere verzorgingsproducten tegen schilfers.

Welke anti roos shampoo voor vette schilfers en seborroïsche dermatitis?

Als je vette, gelige schilfers hebt en je hoofdhuid ontstoken, rozig of zelfs vochtig is, dan gaat het vast en zeker om een biologische stoornis die samenhangt met de proliferatie van Malassezia. Dit micro-organisme is in feite een type schimmel. Het leidt dus tot irritatie, ontsteking en hyperkeratinisatie (of met andere woorden een te sterke woekering van cellen, die zorgt voor een verdikking van de huid).

In dit geval adviseren wij om Nodé DS+ te gebruiken, een anti roos shampoo die in alle zachtheid reinigt. Deze anti-roos shampoo maakt de schilfers los, maar voorkomt ook dat ze terugkeren, én vergemakkelijkt ook het ontwarren van het haar. Na 2 maanden gebruik stellen 83% van de gebruikers vast dat ze minder schilfers hebben. Deze anti roos shampoo kalmeert ook de hoofdhuid en vermindert de neiging tot krabben.

Hoe gebruik je deze anti roos shampoo voor een maximale doeltreffendheid? Bij een opstoot gebruik je Nodé DS+ als kuur van 3 weken a rato van 3 shampoobeurten per week. Om het effect van deze anti roos shampoo te laten aanhouden, adviseren we om hem daarna nog 1 à 2 keer per week te gebruiken.

De juiste manier om deze anti roos shampoo aan te brengen, is als volgt: masseer Nodé DS+ zachtjes in op je hoofdhuid om hem te doen schuimen. Spoel uit en herhaal, maar deze keer laat je het product ongeveer 5 minuten inwerken. Daarna overvloedig spoelen.

shampoing nodé K

Welke anti roos shampoo voor psoriasis?

Heb je droge, witachtige plekken (plaques) en stel je onder die plekken een ontsteking vast, dan heb je ongetwijfeld psoriasis op je hoofdhuid. Dit verschijnsel is het gevolg van hyperkeratinisatie en ontsteking. Ook in dit geval is het onontbeerlijk om een aangepaste anti roos shampoo te gebruiken.

De anti roos shampoo Nodé K is dan jouw beste bondgenoot. Nodé K is een anti roos shampoo die in alle zachtheid reinigt, de eliminatie van de schilfers bevordert en voorkomt dat ze terugkomen. Bovendien kalmeert hij en gaat jeuk tegen. De niet-agressieve en niet ontvettende reinigende basis maakt het haar glanzend, soepel en vol.

Hoe breng je deze anti roos shampoo aan voor maximaal effect? Tijdens opstoten gebruik je deze anti roos shampoo 3 keer per week. masseer Nodé K zachtjes in op je hoofdhuid om hem te doen schuimen. Spoel uit en herhaal, maar deze keer laat je de anti roos shampoo ongeveer 5 minuten inwerken. Daarna opnieuw overvloedig spoelen.

Als de opstoot voorbij is, gebruik je Nodé K nog 1 tot 2 keer per week.

shampoing nodé K concentré

Gebruik naast de anti roos shampoo ook een verzorging

Bij hoofdhuidpsoriasis raden we ook aan om de verzorging Nodé K Concentré te gebruiken. Die gaat plaques verwijderen en voorkomen dat ze terugkeren, maar ook de neiging tot krabben verminderen én de hoofdhuid voeden. Door deze anti roos verzorging te gebruiken, boost je ook de efficiëntie van de shampoo.

Hoe gebruik je dit product? Breng het aan op de droge, ongewassen hoofdhuid, rechtstreeks op de betreffende zones. Met het aanbrengtuitje gaat dit heel nauwkeurig. Laat minstens 15 minuten inwerken. Spoel uit en gebruik daarna de anti roos shampoo Nodé K.

Tijdens opstoten gebruik je Nodé K Concentré 2 keer per week. Eenmaal de opstoot voorbij is, gebruik je deze anti roos verzorging nog 2 keer per maand.