Nodé K Shampooing

Kalmerende en jeukverlichtende shampoo die plaques verwijdert.

Dagelijks reinigen, af te spoelen

Roos en schilfertjes

D.A.F. Patent

Voor wie?

Volwassenen

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Bewezen efficiëntie

De hoofdhuid is gezuiverd: 88%.*

 • Reinigt zacht
 • Stimuleert de eliminatie van schilfertjes
 • Voorkomt dat ze terugkeren
 • Gaat jeuk tegen
 • Coat het haar

Ongeparfumeerd

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Nodé K Shampoo bestrijdt kleverige plaques en voorkomt dat die terugkeren dankzij de synergetische biologische werking van salicylzuur en jeneverbeshydrolaat, twee krachtige keratolytische en keratoreducerende bestanddelen. 

Nodé K Shampoo is verrijkt met een sterk kalmerend bestanddeel, forskoline (coleus barbatus). Dit onderdrukt de neiging tot krabben door de aanwezigheid van zanthoxylumextract. De zachte wasbasis respecteert het evenwicht van hoofdhuid en haar. 

Principe van Non Detergence: Nodé K heeft net als alle andere Nodé shampoos een zachte reinigingsbasis die het biologische evenwicht van haar en hoofdhuid respecteert voor maximale tolerantie.

Hair Verzorging van haar en hoofdhuid
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Aanvalsbehandeling voor een jeukende hoofdhuid (3 weken): 3 wasbeurten per week Onderhoudsbehandeling: 1 à 2 wasbeurten per week

 • Stap 1 Voor optimale resultaten: gebruik eerst Nodé K Concentré kératoréducteur (keratoreducerend concentraat).
 • Stap 2 Nodé K laten schuimen door de hoofdhuid zachtjes te masseren.
 • Stap 3 Uitspoelen.
 • Stap 4 Opnieuw aanbrengen.
 • Stap 5 5 minuten laten inwerken.
 • Step 6 Goed uitspoelen.

Product uitsluitend bedoeld voor volwassenen. Vermijd contact met de ogen. Geschikt om terugkerende roos te behandelen. Raadpleeg in andere gevallen een professionele zorgverlener. Wij raden Nodé Shampooing fluide (vloeibare shampoo) aan als ter aanvulling en/of afwisseling.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Psoriasis op de hoofdhuid gaat gepaard met schilfertjes en een chronische ontsteking. De schilfertjes zijn eerder wit, compact droog en sterk klevend. Ze kunnen de onderliggende roodheid volledig bedekken of zichtbaar laten errond. Dit gaat meestal gepaard met intense jeuk.

Reinigt zacht: 100%*

Het haar is soepel: 88%*

Bronnen zien

De hoofdhuid is gezuiverd: 88%*

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

5/5

2 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
5/ 5
Ik gebruik deze producten samen nadat denorex uit de handel is genomen . Ben hier heel blij mee . Iets anders helpt echt niet tegen psoriasis. Dit helpt echt goed .
Deze beoordeling is nuttig!
0
5/ 5
Voor het eerst besteld. Heb last van Psoriasis op de hoofdhuid sinds lange tijd. Het werd steeds erger. Totdat ik deze shampoo ging gebruiken. Gebruik het nu tweemaal per week als onderhoud en de Psoriasis op mijn hoofdhuid is bijna helemaal weg. Er zitten nog een paar kleine plekjes. Wat een verademing.
Deze beoordeling is nuttig!
0