Sébium Night Peel

Zachte peeling die de schoonheid van je huid onthult

Nachtverzorging

Gemengde tot vette huid

Fluidactiv patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling

Goedgekeurd door consumenten

75% stralende huid.*

  • Vermindert vlekken en onzuiverheden
  • Laat de huid weer stralen
  • Effent en verfijnt de huidtextuur: zacht peeling effect

Zeer goede huidtolerantie - Niet-comedogeen

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Sébium Night Peel biedt de efficiëntie van een zachte peeling thuis voor een gemengde tot vette huid met onzuiverheden:

- 15% glycolzuur zorgt voor een peeling effect. Dit AHA-zuur zit van nature in fruit en wordt vaak door dermatologen gebruikt voor peelings omwille van de hoge efficiëntie en tolerantie. Het heeft een oppervlakkige keratolytische werking. Het vermindert onzuiverheden en littekens en laat de huid weer stralen door de celvernieuwing te stimuleren.

- Het exclusieve gepatenteerde Fluidactiv™ complex reguleert de sebumkwaliteit op biologische wijze, voorkomt dat poriën verstopt raken en bestrijden onzuiverheden.

- D-Panthenol heeft herstructurerende en kalmerende eigenschappen.

Visage Gelaat

's Avonds

  • Stap 1 Gedurende 4 weken aanbrengen op een droge, niet-geïrriteerde huid.
  • Stap 2 Het gezicht 's morgens afspoelen.
  • Stap 3 Een maand lang niet gebruiken tussen kuren in.
  • Stap 4 Kan worden gebruikt als dermatologische pre-peeling voor een esthetische behandeling om de huid voor te bereiden.

Het product 1 maand lang niet gebruiken tussen kuren in. Een gevoelige huid kan oncomfortabel aanvoelen of rood zien; in dat geval minder vaak gebruiken. Vermijd contact met de ogen. Vermijd herhaalde en langdurige blootstelling aan de zon tijdens het gebruik. Gebruik een aangepaste zonnebescherming bij blootstelling aan de zon.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Volwassen vrouwen ondergaan chemische peelings waarbij de epidermis wordt geëxfolieerd om onzuiverheden te verminderen, de huidcellen sneller te laten regenereren en de huid weer te laten stralen.


Deze behandelingen zijn echter duur, vervelend en nogal pijnlijk, vooral voor personen met een gevoelige huid.


Voor wie last heeft van dergelijke dermatologische behandelingen en op zoek is naar een thuisroutine om hun huid voor te bereiden op een peeling, zijn peelingproducten voor thuis een ideale oplossing.

Getest onder dermatologisch toezicht

Vermindert vlekken en onzuiverheden

23% minder onzuiverheden na 28 dagen (1) (2)

10% minder vlekken na 28 dagen (3)


Laat de huid weer stralen

De huid oogt stralend: 75% (1)


Effent en verfijnt de huidtextuur

De huid is gladder: 90% (1)

"New skin" effect: 80% (1)

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Als de vloeibaarheid van het sebum verandert, kan dit leiden tot huidimperfecties. Dit gepatenteerd complex gaat verdikking van het sebum tegen om te voorkomen dat de poriën verstopt raken en er zich imperfecties vormen.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!