Sébium Gel moussant

Zuiverende cleanser die zacht reinigt. Verwijdert onzuiverheden, houdt glimmen onder controle.

Dagelijks reinigen, af te spoelen

Gemengde tot vette huid

D.A.F. Patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Zacht zuiverende cleanser.

De huid is gezuiverd en voelt comfortabel aan: 100%. (1)

  • Reinigt en zuivert zacht
  • Beperkt de aanmaak van sebum
  • Voorkomt dat poriën verstopt raken
  • Gegarandeerd goede huid- en oogtolerantie

Geparfumeerd - Niet-comedogeeen - Niet-uitdrogend - Zeepvrij

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Sébium Gel moussant reinigt en zuivert zacht zonder de huid uit te drogen: zinksulfaat en kopersulfaat reinigen de epidermis, gaan imperfecties tegen en beperken de sebumsecretie. De ultrazachte, zeepfrije formule respecteert het evenwicht van de huid zodat de fysiologische pH intact blijft. Het gepatenteerd natuurlijk complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid .

Visage Gelaat
Body Lichaam

Dagelijks ‘s ochtends en/of ‘s avonds. Geschikt als scheerschuim.

  • Stap 1 Aanbrengen op de natte huid.
  • Stap 2 Laten schuimen.
  • Stap 3 Goed uitspoelen.
  • Stap 4 Zachtjes drogen.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Gezichtsreiniging is de eerste belangrijke stap in gezichtsverzorging. Voor 60% van de vrouwen is het gezicht het belangrijkste lichaamsonderdeel en deze stap mag dan ook niet worden verwaarloosd. Het maakt de huid vrij van onzuiverheden (sebum, transpiratie, dode huidcellen, bacteriën, cosmetica, zonnefilters, make-up, stof en andere vervuilende stoffen) en klaar voor andere behandelingen. Zonder deze essentiële reiniging 's morgens en ‘s avonds raakt de huid verstikt: de hydrolipidenfilm beschermt niet langer en de poriën raken verstopt. Hierdoor ontstaan imperfecties (zwarte puntjes en puistjes) en wordt de teint dof en ongelijkmatig. Voor een gemengde huid of vette huid met neiging tot acne is reiniging nog belangrijker omdat er teveel sebum wordt aangemaakt. Bij het reinigen moeten alle onzuiverheden worden verwijderd zonder de huid te agresseren.

Getest onder dermatologisch toezicht

Beperkt de aanmaak van sebum

68% minder meteen na gebruik (1)

Bronnen zien

Zuivert

De huid is gezuiverd: 100% (1)


Efficiënt tegen onzuiverheden

23% minder acneletsels (2)


Beperkt de aanmaak van sebum

37.5% minder na 28 dagen (1)

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

5/5

1 beoordeling
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
5/ 5
Grondige reiniging, zonder irriterend te zijn.
Deze beoordeling is nuttig!
0