Sébium H2O

Het dermatologische micellaire water. Reinigt - verwijdert make-up - zuivert de huid zonder uitdrogen

Dagelijkse reiniging zonder afspoelen

Gemengde tot vette huid

Micellaire technologie

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Bewezen efficiëntie

95% van de vrijwilligers vond dat de huid is gezuiverd.*

  • Reinigt zonder de huid uit te drogen
  • Zuivert de huid en beperkt de sebumsecretie
  • Geeft meteen een fris gevoel
  • Verwijdert make-up van het gezicht

Zeer goede tolerantie - Niet-comedogeen - Zonder afspoelen

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

Sébium H2O is een specifiek micellair water voor het verwijderen van make-up op een vette huid dat de natuurlijke samenstelling van de huid simuleert voor een perfecte verwijdering van make-up en totaal respect voor zelfs de meest gevoelige huid. Sébium H2O is verrijkt met zuiverende actieve bestanddelen zoals zinkgluconaat en kopersulfaat, zuivert de huid en beperkt de sebumsecretie. Het gepatenteerd natuurlijk complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid .

Visage FACE
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

‘s Morgens en/of ‘s avonds

  • Stap 1 Drenk een wattenschijfje in Sébium H2O.
  • Stap 2 Zachtjes het gezicht reinigen en/of ontschminken.
  • Stap 3 Spoelen hoeft niet.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Gemengde tot vette huid wordt gekenmerkt door overmatig sebum in de T-zone (gemengde huid) of het hele gezicht (vette huid). Dit gaat gepaard met klinische symptomen zoals glimmen, een doffe teint en vaak ook zichtbare poriën.

Licht ontstoken puistjes en zwarte puntjes kunnen ook voorkomen. Komen deze tekenen regelmatig terug, dan spreken we van een huid met neiging tot acne.

Getest onder dermatologisch toezicht

Reinigt zonder de huid uit te drogen

Zachte reiniging: 95% (1)

Elimineert 93% van de micropartikels op de huid (2)


Zuivert de huid

De huid is gezuiverd: 95% (1)

Bronnen zien
Bewijs van de doeltreffendheid van het product

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

NAOS Research vond dit micellair water voor het reinigen en verwijderen van make-up zonder spoelen uit. Micellen, die op dezelfde manier zijn samengesteld als lipiden in de huid, zijn onzichtbare reinigende micro-druppeltjes. Ze vangen onzuiverheden zonder de natuurlijke beschermende film op de huid aan te tasten. Deze technologie van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Zie ingrediëntenlijst
BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!