Sébium Hydra

Voedt en hydrateert intensief voor een betere therapietrouw bij sterk uitdrogende behandelingen.

Dagverzorging

Vette huid

Fluidactiv patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Bewezen efficiëntie

De huid is 24 uur lang gehydrateerd.*

  • Hydrateert intensief
  • Gaat een trekkend gevoel tegen
  • Vermindert roodheid en kalmeert de huid

Zeer goede tolerantie - Niet-comedogeen - Kan worden gebruikt als make-up basis.

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Sébium Hydra is specifiek samengesteld om tijdelijke bijwerkingen van een dermatologische behandeling te bestrijden op biologische wijze:

- De hydraterende (glycerine) en biomimetisch herstellende (ceramiden) bestanddelen gaan schilfering en een trekkend gevoel tegen.

- De anti-irriterende eigenschappen van enoxolone en allantoïne kalmeren en verminderen roodheid.

- Het exclusieve gepatenteerde Fluidactiv™ complex reguleert de sebumkwaliteit op biologische wijze, voorkomt dat poriën verstopt raken en bestrijden onzuiverheden.

Visage Gelaat
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Eén- of tweemaal per dag

  • Stap 1 Eén of tweemaal per dag aanbrengen op de huid die is gereinigd met Sébium Gel moussant (schuimgel) of Sébium H2O.
  • Stap 2 Zachtjes inmasseren.

Raadpleeg een professionele zorgverlener indien het probleem niet verdwijnt.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Isotretinoïne is een geneesmiddel voor de behandeling van ernstige en/of hardnekkige acne. Het wordt alleen voorgeschreven door dermatologen die perfect op de hoogte zijn van het medisch toezicht dat het vereist alsook de bijwerkingen ervan.


Deze efficiënte behandeling gaat immers gepaard met bijwerkingen die "dosisafhankelijk" zijn en verschillen van patiënt tot patiënt: uitslag in het gezicht (met name bij het opstarten van de behandeling), een trekkend gevoel, droge huid, schilferende huid, rode vlekken, droge en gekloven lippen, etc.


Met isotretinoïne valt soms moeilijk te leven omwille van deze bijwerkingen.

Patiënten hebben zelfs vaak de neiging om hun behandeling te stoppen. Voor maximale therapietrouw is dus een aanvullende verzorging nodig.

Resultaten bewezen door klinische studies.

Hydrateert

Huid gehydrateerd: 97% (1)


Gaat een trekkend gevoel tegen

De huid is soepel en zacht: 100% (2)


Kalmeert de huid

Instant comfort: 97% (1)

Bronnen zien

Hydrateert

De huid is 24 uur lang gehydrateerd (3)


Gaat een trekkend gevoel tegen

Trekkend gevoel: -59% (1)


Kalmeert

De huid is gekalmeerd: 95% (1)

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Als de vloeibaarheid van het sebum verandert, kan dit leiden tot huidimperfecties. Dit gepatenteerd complex gaat verdikking van het sebum tegen om te voorkomen dat de poriën verstopt raken en er zich imperfecties vormen.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!