Sébium Global Cover

Camoufleert en elimineert puistjes. Voorkomt dat er nieuwe opduiken.

Dagverzorging

Vette huid

Seborestore-technologie

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Bewezen efficiëntie

12 uur dekkend en matterend effect.*

  • Geeft een langdurige dekking
  • Elimineert puistjes en zwarte puntjes
  • Reguleert glimmen
  • Neutraliseert roodheid

Goede tolerantie - Niet-comedogeen

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

Sébium Global Cover is een sterk dekkend, getint product dat inwerkt op de oorzaken van puistjes en zwarte puntjes. De originele gepatenteerde combinatie van Bakuchiol en het Fluidactiv™ patent (Seborestore technologie) brengt de samenstelling van sebum weer in evenwicht op biologische wijze en herstelt zo de natuurlijke beschermende functies en voorkomt dat er nieuwe onzuiverheden ontstaan.


Sébium Global Cover werkt ook in op bestaande puistjes en zwarte puntjes:

- De combinatie van dermatologische actieve bestanddelen - AHA esters en salicylzuur - in de juiste doses reinigt poriën en maakt de huid gladder.

- Enoloxone kalmeert de huid en vermindert roodheid.

- Zinkgluconaat zuivert de epidermis en reguleert glimmen.

- Glycerine hydrateert de huid voor maximaal comfort.


De sterk dekkende, getinte crème bevat veel pigmenten en matterende poeders die de teint egaliseren. De groene compact neutraliseert roodheid voor een extra corrigerend effect.

Visage Gezicht
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Eén- of tweemaal per dag

  • Stap 1 Aanbrengen op de huid die is gereinigd met Sébium Gel moussant (schuimgel) of Sébium H2O.
  • Stap 2 Breng eerst een laag groene corrector uit het deksel aan op de puistjes.
  • Stap 3 Schroef dan de dop los en verdeel de getinte fluid over het hele gewicht.

Dit is een vloeibaar product en bijgevolg moet de dop na gebruik goed worden vastgedraaid. Vermijd contact met de ogen. Raadpleeg een professionele zorgverlener indien het probleem niet verdwijnt. Vanaf de leeftijd van 10 jaar.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Acne is een courant huidprobleem dat gepaard gaat met zwarte puntjes en witte of rode puistjes. Het komt vooral voor bij tieners maar ook volwassenen krijgen er soms mee af te rekenen.


Acne heeft verschillende oorzaken en begint met een verhoogde aanmaak van sebum waardoor de huid vet wordt en gaat glimmen. Bij een huid met neiging tot acne heeft het sebum ook een andere samenstelling. De combinatie van deze factoren resulteert in zwarte puntjes en inflammatoire puistjes.


Acne heeft ook een invloed op de levenskwaliteit omdat het veelal is geconcentreerd op het gezicht! Zo heeft acne ook psychologische en sociale gevolgen indien het niet goed of helemaal niet wordt behandeld. Deze pathologie vergt dan ook een aanpak op lange termijn om de levenskwaliteit te verhogen.

Getest onder medisch toezicht

Teint

De teint is onmiddellijk 38% egaler (1)

De teint is geëgaliseerd: 84% (2)


Matterend

De huid is meteen gematteerd (1)


Roodheid

Roodheid is meteen verminderd (1)

Bronnen zien

Langdurige werking (1)

Roodheid is tot 12 uren verminderd

De huid is tot 12 uren gematteerd

Het product vermindert de aanmaak van sebum met 79% na 12 uren.


Effect op onzuiverheden na 28 dagen (3)

Minder puistjes en zwarte puntjes: 77%

Minder onzuiverheden: 82%,

Bronnen zien
Bewijs van de doeltreffendheid van het product

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Imperfecties kunnen het gevolg zijn van veranderingen in de samenstelling van het sebum. Deze technologie* helpt de sebumkwaliteit herstellen. *SeboRestore-technologie [Fluidactiv patent - Bakuchiol]. Deze technologie van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Zie ingrediëntenlijst
BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!