Sébium Global

Verwijdert puistjes. Voorkomt dat ze opnieuw opduiken.

Dagverzorging

Vette huid Huid met onzuiverheden

Seborestore-technologie

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Efficiëntie bewezen door klinische studie

79% minder puistjes in 3 maanden.*

  • Verwijdert puistjes en zwarte puntjes
  • Beperkt littekens
  • Hydrateert

Goede tolerantie - Niet-comedogeen - Kan worden gebruikt als make-up basis

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

Sébium Global is specifiek samengesteld voor een huid met neiging tot acne en werkt op biologische wijze in op de oorzaken (1) en gevolgen (2) van ernstige onzuiverheden:

1) De originele gepatenteerde combinatie van Bakuchiol en het Fluidactiv™ patent (Seborestore) brengt de samenstelling van sebum weer in evenwicht op biologische wijze.

2) De combinatie van dermatologische actieve bestanddelen - AHA esters, salicylzuur en citroenzuur - in de juiste doses reinigt poriën en maakt de huid gladder.

Enoxolon kalmeert de huid en gaat roodheid tegen.

Zinkgluconaat gaat glimmen tegen.

Glycerine hydrateert de huid voor maximaal comfort.

Visage Gezicht
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Eén- of tweemaal per dag

  • Stap 1 Aanbrengen op de huid die is gereinigd met Sébium Gel moussant (schuimgel) of Sébium H2O.
  • Stap 2 Zachtjes inmasseren.

Contact met de ogen vermijden. Raadpleeg een professionele zorgverlener indien het probleem niet verdwijnt. Een huid met neiging tot acne wordt beter niet te lang blootgesteld aan de zon.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Acne is een courant huidprobleem dat gepaard gaat met zwarte puntjes en witte of rode puistjes. Het komt vooral voor bij tieners maar ook volwassenen krijgen er soms mee af te rekenen.


Acne heeft verschillende oorzaken en begint met een verhoogde aanmaak van sebum waardoor de huid vet wordt en gaat glimmen. Bij een huid met neiging tot acne heeft het sebum ook een andere samenstelling. De combinatie van deze factoren resulteert in zwarte puntjes en inflammatoire puistjes.


Acne heeft ook een invloed op de levenskwaliteit omdat het veelal is geconcentreerd op het gezicht! Zo heeft acne ook psychologische en sociale gevolgen indien het niet goed of helemaal niet wordt behandeld. Deze pathologie vergt dan ook een aanpak op lange termijn om de levenskwaliteit te verhogen.

Resultaten bewezen door klinische studies.

Verwijdert puistjes en zwarte puntjes

In combinatie met een dermatologische behandeling, na 84 dagen (1):

- 69% zwarte puntjes

- 86% puistjes


Afzonderlijk gebruikt, na 84 dagen (2): 

- 65% zwarte puntjes

- 79% puistjes

Bronnen zien
Bewijs van de doeltreffendheid van het product

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Imperfecties kunnen het gevolg zijn van veranderingen in de samenstelling van het sebum. Deze technologie* helpt de sebumkwaliteit herstellen. *SeboRestore-technologie [Fluidactiv patent - Bakuchiol]. Deze technologie van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Zie ingrediëntenlijst
BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen