Sébium Gel gommant

Scrubgel voor een zuiverder en gladdere huid.

Occasionele reiniging

Gemengde tot vette huid Vette huid

D.A.F. Patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Bewezen efficiëntie

De huid is gereinigd en de poriën vrijgemaakt.

  • Maakt de huid gladder
  • Reinigt zacht
  • Bereidt de huid voor op een behandelingscrème
  • Verheldert de teint

Zeer goede tolerantie - Niet-comedogeen - Zeepvrij - Geparfumeerd

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Sébium Gel gommant is de enige scrubgel die de huidtextuur verfijnt, poriën sluit, de teint verheldert en onzuiverheden tegengaat dankzij het gepatenteerde Fluidactiv™ complex dat de kwaliteit van het sebum op biologische wijze reguleert.

Microkorrels versterkt door keratolytische actieve bestanddelen (glycol- en salicylzuur) werken mechanisch in op puistjes en zwarte puntjes. Zo worden onzuiverheden sneller verwijderd en wordt de celvernieuwing gestimuleerd.

Sébium Gel gommant is samengesteld uit efficiënte en zachte bestanddelen die maken dat het product goed wordt verdragen.

Visage Gelaat
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Eén- of tweemaal per week

  • Stap 1 Sébium Gel gommant aanbrengen op een nat gezicht.
  • Stap 2 1 tot 2 minuten masseren in kringetjes.
  • Stap 3 Goed uitspoelen.
  • Stap 4 Zachtjes drogen.

Vermijd contact met de ogen.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Gemengde tot vette huid wordt gekenmerkt door overmatig sebum in de T-zone (gemengde huid) of het hele gezicht (vette huid). Dit gaat gepaard met klinische symptomen zoals glimmen, een doffe teint en vaak ook zichtbare poriën. Licht ontstoken puistjes en zwarte puntjes kunnen ook voorkomen.

Reinigt zacht

De huid is zacht gereinigd voor 80% van de vrijwilligers*

Bronnen zien
Bewijs van de doeltreffendheid van het product

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!