In slechts enkele maanden tijd heeft de Covid-19 pandemie onze manier van leven compleet veranderd. We hebben allemaal het belang ingezien van het wassen van de handen om verspreiding van het virus tegen te gaan en onszelf en onze dierbaren te beschermen. Met zijn dubbele werking – ontsmetten en voeden - maakt Biphase Lipo alcoolique jouw leven makkelijker door tegelijk zorg te dragen voor je handen én voor de gezondheid van de mensen om je heen.

 

5 dingen die je moet weten over Biphase Lipo alcoolique

  1. Tweefasige formule: gele oliefase + blauwe alcoholfase
  2. Sprayflacon van 100ml, gemakkelijk in het gebruik en overal mee te nemen
  3. Geschikt voor alle huidtypes, ook de meest tere
  4. Voor het hele gezin, inclusie kinderen vanaf 3 jaar
  5. Ongeparfumeerd

Goed de handen wassen is van essentieel belang: doe het zo vaak mogelijk en telkens als je binnenkomt nadat je ergens bent geweest (winkelen, school, de bus, in de auto, enz.). Als je ze niet kunt wassen met water en zeep, gebruik dan gewoon Biphase Lipo alcoolique.

 

Handontsmetter in een ultrapraktisch 100ml meeneemformaat

De flacon Biphase Lipo alcoolique kan makkelijk in een handtas, rugzak of de binnendeur van de auto.

Schudden Goed schudden om de olie en de alcohol te mengen – de inhoud moet compleet blauw kleuren
Sprayen In je handpalm sprayen (2 of 3 keer kort sprayen)
Wrijven Je handen 30 seconden tegen elkaar wrijven
Je huid is instant ontsmet en beschermd Klaar! Je huid is instant ontsmet en beschermd. En vergeet niet, je kunt Biphase Lipo alcoolique zo vaak gebruiken als nodig.

Zachte, ontsmette handen

Biphase Lipo alcoolique dringt snel in de huid en geeft een zacht, aangenaam gevoel. Het maakt je handen niet vettig of plakkerig. De huid wordt bij elk gebruik gevoed en je kunt meteen verder doen met al je activiteiten.

 

Uit de resultaten van tests1 uitgevoerd onder medisch toezicht blijkt:

  • Een uitstekende tolerantie voor 95%1 van de gebruikers
  • Beschermt de huid tegen uitdroging voor 100%1 van de gebruikers
  • De huid was zachter en soepeler voor 85%1 van de gebruikers

 

Tijdens de test gaven de gebruikers positieve feedback over het formaat van Biphase Lipo alcoolique, het feit dat het zich gemakkelijk laat sprayen, het voedende effect en het feit dat het uitdroging van de huid tegengaat. 1

1Gebruikstests onder medisch toezicht met 20 gezonde proefpersonen, 10 applicaties per dag gedurende 21 dagen.

Wrijf je handen minstens 30 seconden lang tegen elkaar om het product de tijd te geven om virussen, bacteriën of schimmels op je huid te doden.

Let erop dat je het product helemaal over je beide handen aanbrengt om ze volledig te ontsmetten. Besteed vooral aandacht aan je vingers.

Zorg dat je handen droog zijn voor je er Biphase Lipo alcoolique op sprayt, want vocht vermindert de efficiëntie van alle producten op alcoholbasis.

Gevaarlijk. Respecteer de voorzorgsmaatregelen. Gebruik biociden veilig. Lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie.