Biphase Biphase Lipo alcoolique

De 1e barrièreverzorging voor de handen met dubbele werking.

Soin barrière mains

Verzwakte huid Alle huidtypes Droge tot zeer droge huid

Voor wie?

Voor het hele gezin (kinderen ouder dan 3 jaar)

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Family convenient Voor het hele gezin

Wereldwijd patent – DERMATOLOGISCHE INNOVATIE Het product vervult een dubbele functie: ontsmettend en relipiderend*

DUBBELE WERKING:

1) Ontsmettende werking

2) Relipiderende werking:

  • Het product werkt relipiderend: 90%1
  • De huid wordt verzacht: 85%1
  • De huid is onmiddellijk gevoed: 95%1

Zonder spoelen - Ongeparfumeerd

Bronnen zien

NAOS zet zich sinds jaar en dag in voor onderzoek en volksgezondheid, en bewijst dit ook nu weer met de beslissing om 100% van de winst gerealiseerd met de verkoop van Biphase Lipo alcoolique tijdens de COVID-19 periode door te storten aan ngo’s en stichtingen die zich inzetten voor de preventie van epidemieën

Biphase Lipo alcoolique is een dermatologische innovatie beschermd door een wereldwijd patent. Geïnspireerd op de ecobiologische principes van NAOS, heeft zijn dermatologisch laboratorium BIODERMA de eerste barrièreverzorging voor de handen met dubbele werking gecreëerd.

Deze tweefasige formule omvat een alcoholfase en een lipidenfase.

1. Alcoholfase: bestaat uit 74,5% ethanol. Werkt ontsmettend op de handen.

2. Lipidenfase: bestaat voor 10% uit shea-olie en squalanen. Een complementaire mix van lipiden die van nature in de huid aanwezig zijn om haar te beschermen tegen uitdroging. Samen leveren deze twee biomimetische ingrediënten wat de huid nodig heeft om bestand te zijn tegen herhaaldelijk reinigen.

Hands Handen

Geschikt voor regelmatig gebruik om de handen te reinigen en tegelijk de huidbarrière te beschermen tegen uitdroging.

Zonder spoelen

  • Stap 1 Belangrijk: het product vóór het gebruik SCHUDDEN om de olie te dispergeren in de alcohol.
  • Stap 2 Het product in de handpalm sprayen (3ml – ongeveer 3 keer sprayen).
  • Stap 3 Je handen 30 seconden wrijven en erop letten dat het volledige oppervlak van de handen (met name de zones tussen de vingers) met het product in contact komt, om een efficiënt ontsmettend effect te garanderen.
  • Stap 4 Extra aandacht besteden aan de rug van je handen, omdat deze zone gemakkelijk uitdroogt. Dit zorgt voor een optimaal relipiderend effect.
  • Stap 5 Geniet van een instant gevoede en beschermde huid!

Gevaarlijk. Respecteer de voorzorgsmaatregelen. Gebruik biociden veilig. Lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Handhygiëne is onontbeerlijk om je te beschermen tegen virale en bacteriële besmetting. Maar als men de handen vele keren per dag wast, kan uw huid daaronder te lijden krijgen.

De huid is het orgaan dat ons lichaam omhult, een vitale barrière tussen ons en de buitenwereld. Ze bestaat uit kleine moleculen, lipiden, en cellen. Samen vormen die een barrière die de hydrolipidenfilm wordt genoemd. Dit is een vette film die het water tegenhoudt, zodat de huid niet gedehydrateerd raakt.

Intensieve en herhaalde hygiëne kan die hydrolipidenfilm aantasten. Ze werkt immers op dezelfde manier op de huid als op de membranen van bepaalde virussen en bacteriën, die ook uit lipiden bestaan.

Daarom leidt veelvuldig reinigen tot aantasting van de hydrolipenfilm en bijgevolg tot dehydratatie. De huid van de handen gaat uitdrogen, geïrriteerd raken en kan gaan jeuken.

Om het uitdrogend effect van alcohol te compenseren, heeft BIODERMA, geïnspireerd op de ecobiologische principes van NAOS, lipiden aan zijn formule toegevoegd en zo de eerste Biphase Lipo alcoolique ontwikkeld. De eerste barrièreverzorging voor de handen met dubbele werking, die de handen ontsmet en tegelijk de huid voedt en verzacht.

Getest onder medisch toezicht

Getest onder medisch toezicht

1. Ontsmettende werking

2. Relipiderende werking

Onmiddellijk voedend effect

Voedend effect, onmiddellijk en 15 minuten na het aanbrengen, in vergelijking met een hydroalcoholische gel met hydraterende glycerine²

 De huid is onmiddellijk gevoed: 95%1

Bronnen zien

Relipideert en versterkt de huidbarrière langdurig

Versterkt de huidbarrière: 6,7 keer doeltreffender dan een hydroalcoholische gel met hydraterende glycerine3

Na 14 dagen gebruik blijft Biphase Lipo alcoolique de barrièrefunctie versterken3

Bronnen zien
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!