ABCDerm H2O Lingettes

Reinigend micellair water dat de gevoelige huid respecteert in de vorm van ultrahandige doekjes.

Dagelijkse reiniging zonder afspoelen

Normale baby- en kinderhuid Droge baby- en kinderhuid

Micellaire technologie

Voor wie?

Kinderen, Baby's

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Easy to use Gebruiksvriendelijk

Goed bevonden door ouders

De huid is efficiënt gereinigd in alle zachtheid: 100%.*

  • Reinigt zacht en efficiënt
  • Werkt als een emolliens

Zeer goede huid- en oogtolerantie - Zonder spoelen

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

ABCDerm H2O Lingettes zijn ontwikkeld conform het dermatologisch ABCDerm-charter om de tere huid van baby’s en kleine kinderen maximaal te ontzien.

De niet-ionische surfactant in de formule van ABCDerm H2O Lingettes respecteert de hydrolipidenfilm van de huid en reinigt bijzonder efficiënt.

Visage FACE
Eyes EYES
Hands Handen
Nappy area Billetjes
Huidplooien
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Indien nodig. Dagelijks

  • Stap 1 Reinig de huid grondig met een vochtig doekje.
  • Stap 2 Niet spoelen.

Verpakking goed sluiten na gebruik. Ook geschikt voor borelingen, behalve prematuren. Niet gebruiken op zichtbaar geïrriteerde of sijpelende huid.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

De huid van baby's heeft specifieke eigenschappen die ze kwetsbaar maken. In de komende weken en maanden zal de huid zich ontwikkelen, wat een aangepaste verzorging vereist.

BIODERMA heeft een specifiek gamma dermo-pediatrische producten ontwikkeld die de babyhuid beschermen, voeden en beter leren functioneren vanaf de allereerste dagen, waardoor de huid beter is voorbereid op morgen. Langdurig.

Getest onder pediatrisch toezicht

Reinigt zacht en efficiënt

De huid is efficiënt gereinigd in alle zachtheid: 100% *


Werkt als een emolliens

De huid is gehydrateerd en zacht: 100% *

Werkt als een emolliens: 100% *

Bronnen zien
Bewijs van de doeltreffendheid van het product

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

NAOS Research vond dit micellair water voor het reinigen en verwijderen van make-up zonder spoelen uit. Micellen, die op dezelfde manier zijn samengesteld als lipiden in de huid, zijn onzichtbare reinigende micro-druppeltjes. Ze vangen onzuiverheden zonder de natuurlijke beschermende film op de huid aan te tasten. Deze technologie van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Als expert in de ecobiologie van de huid streeft de geavanceerde research van BIODERMA naar het behoud en het herstel van de natuurlijke fysiologische balans van elk huidtype, ook van een tere babyhuid. Het ABCDerm-gamma bestaat volledig uit veilige producten die de babyhuid respecteren.

Zie ingrediëntenlijst
BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!