ABCDerm H2O

Reinigende micellaire oplossing die de gevoelige huid respecteert.

Dagelijks reinigen zonder spoelen

Normale baby- en kinderhuid Droge baby- en kinderhuid

Micellaire technologie

Voor wie?

Kinderen, Baby's

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling

Goed bevonden door ouders

De huid wordt zacht gereinigd: 100% *

  • Reinigt zacht
  • Respecteert het evenwicht van de huid
  • Heeft een hydraterend effect

Zeer goede huid- en oogtolerantie - Zonder spoelen

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

ABCDerm H2O is samengesteld conform het dermatologisch ABCDerm-charter om zo de tere huid van baby’s en kleine kinderen maximaal te ontzien.

De niet-ionische surfactant in de formule van ABCDerm H2O respecteert de hydrolipidenfilm van de huid en reinigt bijzonder efficiënt.

Visage Gelaat
Eyes Ogen en lippen
Hands Handen
Nappy area Billetjes
Huidplooien
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Indien nodig. Dagelijks

  • Stap 1 Wattenschijfje doordrenken.
  • Stap 2 Grondig reinigen.
  • Stap 3 Herhalen tot het wattenschijfje proper blijft.
  • Stap 4 Zachtjes drogen.

Ook geschikt voor borelingen, behalve prematuren. Aanbrengen op gezonde huid.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

De huid van baby's heeft specifieke eigenschappen die ze kwetsbaar maken. In de komende weken en maanden zal de huid zich ontwikkelen, wat een aangepaste verzorging vereist.

BIODERMA heeft een specifiek gamma dermo-pediatrische producten ontwikkeld die de babyhuid beschermen, voeden en beter leren functioneren vanaf de allereerste dagen, waardoor de huid beter is voorbereid op morgen. Langdurig.

Getest onder pediatrisch toezicht

Reinigt zacht

Reinig de huid zacht: 100%*

Reinigt in één stap: 100%*


Hydrateert

Huid gehydrateerd: 100%*


Verlicht

De huid voelt soepel en zacht aan: 100%*

Bronnen zien
Bewijs van de doeltreffendheid van het product

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

NAOS research is de uitvinder van het make-upverwijderend en reinigend micellair water, dat niet moet worden afgespoeld. Micellen, waarvan de samenstelling is geïnspireerd op die van de huidlipiden, zijn onzichtbare reinigende microdruppeltjes. Ze zijn in staat onzuiverheden weg te vangen en respecteren daarbij de natuurlijke beschermende film van de huid.

Als expert in de ecobiologie van de huid streeft de geavanceerde research van BIODERMA naar het behoud en het herstel van de natuurlijke fysiologische balans van elk huidtype, ook van een tere babyhuid. Het ABCDerm-gamma bestaat volledig uit veilige producten die de babyhuid respecteren.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

4/5

0 beoordelingen
1 beoordeling
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
4/ 5
Gevoelige
Deze beoordeling is nuttig!
0