ABCDerm Péri-oral

Kalmeert, herstelt en gaat irritatie rond de mond tegen.

Occasionele specifieke huidverzorging

Specifieke verzorging voor baby's en kinderen

Amylpriv patent

Voor wie?

Kinderen, Baby's

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Goed bevonden door ouders

De huid is gekalmeerd en hersteld: 97%.*

  • Kalmeert
  • Beschermt
  • Herstelt

Zeer goede huidtolerantie

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

ABCDerm Péri-oral is ontwikkeld conform het dermatologisch ABCDerm-charter om de tere huid van baby’s en kleine kinderen maximaal te ontzien. De specifieke samenstelling is bedoeld om de geïrriteerde huid rond de mond van baby's en kinderen te kalmeren, zuiveren en beschermen en uitslag en irritatie tegen te gaan.

- Amylpriv Patent™l blokkeert alfa-amylase, een enzym uit speeksel, en voorkomt zo uitslag en irritatie.

- Enoxolone, Panthenol, Bêta-sitosterol en Allantoïne kalmeren irritatie en uitslag.

- De combinatie van koper en zink helpt de huid zuiveren.

Visage Gelaat
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Twee- tot driemaal per dag

  • Stap 1 Aanbrengen op de geïrriteerde zone rond de mond nadat de huid is gereinigd en zorgvuldig gedroogd.
  • Stap 2 Zachtjes inmasseren.

Niet aanbrengen op een beschadigde huid of sijpelende letsels. Raadpleeg een professionele zorgverlener indien de irritatie niet vermindert. Niet inslikken. Bij contact met de ogen meteen overvloedig spoelen. Ook geschikt voor borelingen, behalve prematuren. Om hygiënische redenen raden wij u aan het product goed af te sluiten na gebruik. De crème is kleurloos bij het aanbrengen en de bestanddelen bezorgen het product een natuurlijke kleur.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

De huid van baby's heeft specifieke eigenschappen die ze kwetsbaar maken. In de komende weken en maanden zal de huid zich ontwikkelen, wat een aangepaste verzorging vereist.

BIODERMA heeft een specifiek gamma dermo-pediatrische producten ontwikkeld die de babyhuid beschermen, voeden en beter leren functioneren vanaf de allereerste dagen, waardoor de huid beter is voorbereid op morgen. Langdurig.

Getest onder pediatrisch toezicht

Kalmeert

De huid is meteen gekalmeerd: 97%*


Bronnen zien

Kalmeert

De huid is gekalmeerd: 97%*

Het product helpt huidirritatie tegengaan: 97%*


Beschermt

De huid is beschermd tegen externe agressie: 100%*


Herstelt 

De huid is hersteld: 97%*

Bronnen zien
Bewijs van de doeltreffendheid van het product

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Speeksel bevat amylase, een enzym dat irriterend kan werken op de zone rond de mond. dDit patent remt de activiteit van dat enzym.

Als expert in de ecobiologie van de huid streeft de geavanceerde research van BIODERMA naar het behoud en het herstel van de natuurlijke fysiologische balans van elk huidtype, ook van een tere babyhuid. Het ABCDerm-gamma bestaat volledig uit veilige producten die de babyhuid respecteren.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!