Al 40 jaar lang zet Bioderma zich in om ervoor te zorgen dat jij jouw huid aan de zon kunt blootstellen zonder daar de gevolgen van te ondervinden.

Of jouw huid nu gevoelig is, neiging tot zonneallergie, acne of hyperpigmentatie vertoont, en ongeacht haar kleur, textuur of type, de producten uit het Photoderm-gamma leren haar om haar evenwicht te herstellen en zich doeltreffend te verdedigen tegen de zon.

Sun active defense

Door samen te werken met dermatologen en fotobiologen konden wij een hoogtechnologische zonnebescherming ontwikkelen met extra werking tegen UVA: SUN ACTIVE DEFENSE. Een combinatie van filters en een gepatenteerde biologische bescherming, die borg staat voor een evenwichtige UVA/UVB bescherming en die het eigen afweervermogen van de huid verbetert om haar langdurig gezond te houden in de zon.

 • Pr Schalka, Dermatoloog en expert in fotobescherming .

  Het probleem is dat zonnefilters een betere bescherming bieden tegen UVB dan tegen UVA. We kunnen dit onevenwicht niet compenseren met filters alleen, dus het is een goed idee om het afweersysteem van de huid te beschermen.

  Pr Schalka, Dermatoloog en expert in fotobescherming .

Prof. Shalka, dermatoloog en deskundige op het gebied van fotoprotectie, legt uit wat de biologische effecten van UVA-stralen op de huid zijn en hoe u zich daartegen kunt beschermen

Zonneproducten voor alle gebruik en voor elk klimaat

Zonnecrème is essentieel voor de gezondheid op lange termijn van jouw huid en die van jouw gezin, maar ze moet ook een textuur hebben die aangenaam aanvoelt en niet plakkerig of vet is. De beschermende werking ervan blijft ook langer aanhouden als ze bestand is tegen water, transpiratie en luchtvochtigheid. Ook het feit van geen witte sporen achter te laten is een niet te verwaarlozen pluspunt. Wat is het beste zonneproduct van allemaal? Het product dat wordt gebruikt. Met aangename formules is het een plezier om zich elke dag te beschermen.

Sensoriële texturen Dankzij de ruime keuze aan formaten en zinnenstrelende texturen van Photoderm, heb je altijd een zonneproduct dat zich makkelijk laat aanbrengen en een onberispelijke finish geeft. Zo is je bescherming op elk moment doeltreffend.
Zeer waterbestendig Alle Photoderm zonnecrèmes voor het lichaam zijn gecertificeerd als "very water resistant" (zeer waterbestendig) wat betekent dat de zonnebeschermingsfactor na vier zwembeurten van elk 20 minuten hoger blijft dan 50 % van de vermelde factor. Telkens wanneer men uit het water komt, kunnen ze opnieuw worden aangebracht op een natte huid, zonder wit effect. Dat betekent ook dat een Photoderm zonneproduct op de huid blijft zitten, zodat zowel zout- als zoetwatermilieus worden gerespecteerd.
Bescherming voor elk klimaat Het meest zichtbare en expressieve deel van je lichaam, je gezicht, staat ook het meest bloot aan de zon. De zonneproducten van Bioderma zijn zo ontwikkeld dat ze comfortabel zijn om te dragen, zelfs in de meest vochtige en warme omstandigheden, zonder in de ogen te prikken.
Zonnecrèmes die de aquatische ecosystemen respecteren Als ecobiologen en als merk van NAOS besteden wij bij BIODERMA bijzondere aandacht aan ecotoxiciteitstests op de eindformules die in rechtstreeks contact komen met zoet- en zoutwaterecosystemen. Alle geselecteerde filters én de eindformules werden getest op koralen, mariene algen en zoetwaterplankton, drie soorten die representatief zijn voor de aquatische biodiversiteit.

ULTRA-EFFICIËNT: Het SUN ACTIVE DEFENSE patent beschermt voor 77% tegen oxidatie en houdt 54% van de immuunafweer van de huid in stand. Het voorkomt gevaar op ontwikkeling van huidkanker. De nieuwe filtercombinatie van Photoderm Lait Ultra SPF50+ bestaat uit slechts 4 filters. Je huid blijft acht uur lang aangenaam gehydrateerd.
 

ULTRA-BESCHERMEND: Photoderm Lait ULTRA SPF50+ is geschikt voor alle types gevoelige huid, ook de meest kwetsbare: baby’s vanaf 12 maanden, kinderen, volwassenen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het is ook het eerste Photoderm product dat geschikt is voor patiënten die een oncologische behandeling (hebben) ondergaan.

De formule is zeer goed bestand tegen water, transpiratie en zand en kan zowel op een droge als op een natte huid worden aangebracht.
 

ULTRA-RESPECTVOL: De formule is OCEAN CARE. Er werden ecotoxiciteitstests op de eindformules uitgevoerd in zeewater en zoet water, die aantonen dat ze niet acuut toxisch zijn voor koralen, microalgen en zoetwaterplankton.

1: klinische studie met 10 proefpersonen, fototypes II en III, bij zonblootstelling. Evaluatie van diverse biomarkers om de complementariteit te bewijzen van de filters en ectoïne + mannitol inzake antioxidantbescherming en bescherming tegen immunosuppressie. Polen, 2021

 • Klassieke zonnebescherming

  Gevoelige huid Gevoelige huid verzwakt door een medische behandeling Normale baby- en kinderhuid

  SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

  Photoderm Lait ULTRA SPF50+

  (No opinion yet)

  Zeer hoge zonnebescherming met extra werking tegen UVA.

  Voor wie?

  Voor het hele gezin (kinderen ouder dan 12 maanden)

  Wij blijven dagelijks innoveren om jou kwaliteitsproducten te kunnen aanbieden die onder dermatologisch toezicht worden getest. Photoderm biedt een ruime keuze aan sensoriële texturen voor een uniek gebruiksplezier. Onze formules zijn bestand tegen water, transpiratie (lichaam), warmte en hoge vochtigheid (gezicht), zodat jij voluit van het leven kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over je bescherming.

  Als ecobiologen beschouwen wij de huid als een levend ecosysteem dat in permanente interactie met zijn omgeving staat. Daarom besteden wij bijzondere aandacht aan ecotoxiciteitstests op de eindformules die in rechtstreeks contact komen met de aquatische ecosystemen, zowel in zout als zoet water. Wij voeren tests uit op koralen, mariene algen en zoetwaterplankton, drie soorten die representatief zijn voor de aquatische biodiversiteit.

  Om al die goede redenen stellen jullie al 40 jaar lang vertrouwen in de wetenschappelijke expertise van onze producten en geven jullie ze door van generatie op generatie.

  Laat ons jouw huid de middelen geven om zich te verdedigen

  #SunActiveDefense