Photoderm Crème SPF50+

8u hydraterend zonneproduct met lichte textuur.

Klassieke zonnebescherming

Gevoelige huid Normale tot droge huid

Sun Active Defense

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling

+24% immuunbescherming van de huid*

  • Garandeert een hoge UVA/UVB-bescherming
  • SUN ACTIVE DEFENSE: hoogtechnologische zonnebescherming met extra werking tegen UVA
  • 8h hydratatie
  • Voor een soepel en comfortabele huid

Onzichtbare finish - Kleeft niet - Niet vet - Uitstekende make-upbasis - Ongeparfumeerd - Zeer goed verdragen door de huid en de ogen - Niet comedogeen - Bestand tegen water, warmte en hoge vochtigheid

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

SUN ACTIVE DEFENSE is een hoogtechnologische zonnebescherming met extra werking tegen UVA. Ze combineert UV-filters en een gepatenteerde biologische bescherming die de huid helpt om zich beter te verdedigen, zodat ze langdurig gezond blijft in de zon.

Visage Gelaat
Cou Hals

Meermaals per dag aanbrengen bij blootstelling aan de zon.

  • Stap 1 Dagelijks gelijkmatig en royaal aanbrengen op gezicht en hals voor de blootstelling (te weinig product biedt minder bescherming).
  • Stap 2 Opnieuw aanbrengen na het transpireren, zwemmen of afdrogen voor een optimale bescherming.

Contact met textiel vermijden. Volwassenen Aanbrengen op een gezonde huid. Overmatige blootstelling aan de zon kan de gezondheid schaden, zelfs met zonnebescherming.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

SUN ACTIVE DEFENSE: hoogtechnologische zonnebescherming met extra werking tegen UVA. Een combinatie van UV-filters en een gepatenteerde biologische bescherming die het eigen afweervermogen van de huid verbetert, om haar te helpen langdurig gezond te blijven in de zon.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!