Photoderm NUDE Touch MINERAL SPF50+ claire

Mineraal zonneproduct, nude skin-effect.

Klassieke zonnebescherming

Gemengde tot vette huid Huid die allergisch is voor chemische filters.

Sun Active Defense

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Bekroond

Sterk matterend effect na 8h*

  • Garandeert een zeer hoge UVA/UVB-bescherming dankzij 100% minerale filters en beschermt tegen blauw licht dankzij ijzeroxiden.
  • SUN ACTIVE DEFENSE: hoogtechnologische zonnebescherming met extra werking tegen UVA
  • Verbetert de sebumkwaliteit en gaat nieuwe imperfecties tegen dankzij het Fluidactiv™ patent in combinatie met salicylzuur en capryloylglycine.
  • Egaliseert en boost de kleur met nude skin-effect
  • 8h matterend effect, dry touch en poederige finish
  • Ultralichte en -vloeibare textuur
  • Zijdezacht aanbrengen

Ongeparfumeerd - Uitstekende make-upbasis - Zeer goed verdragen door de huid en de ogen - Niet comedogeen - Bestand tegen water, warmte en vochtigheid

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

SUN ACTIVE DEFENSE is een hoogtechnologische zonnebescherming met extra werking tegen UVA. Ze combineert UV-filters en een gepatenteerde biologische bescherming die de huid helpt om zich beter te verdedigen, zodat ze langdurig gezond blijft in de zon.

Formule met 100% minerale filters, evolutieve liquid-to-powder technologie in drie fasen: 1) Bij het aanbrengen verdampen de vluchtige bestanddelen voor een ultralichte formule. 2) Door het zijdezacht aanbrengen worden pigmenten en filters gelijkmatig verdeeld voor maximale bescherming en een egale kleur. 3) De hydraterende bestanddelen dringen door de oppervlakkige huidlagen en zorgen voor een poederige en matte finish.

Instant matterend en anti-imperfecties:  1) Matterende soft-focus poeders tegen glimmen. 2) Salicylzuur maakt de huidstructuur gladder en frisser. Langdurige werking tegen imperfecties: Het Fluidactiv™ patent in combinatie met capryloylglycine regelt de hoeveelheid en kwaliteit van het aangemaakte sebum en voorkomt zo het ontstaan van imperfecties.

Visage Gelaat
Cou Hals
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Voor dagelijks gebruik na het aanbrengen van een hydraterende verzorging. Ook verkrijgbaar in heel licht gekleurde versie. Ook verkrijgbaar in goudbruine versie.

  • Stap 1 GOED SCHUDDEN tot een tikkend geluid hoorbaar is om de formule te activeren.
  • Stap 2 Na het aanbrengen van een hydraterende verzorging. Gelijkmatig en royaal aanbrengen op gezicht en hals (te weinig product biedt minder bescherming).
  • Stap 3 Opnieuw aanbrengen na het transpireren, zwemmen of afdrogen voor een optimale bescherming.

Contact met textiel vermijden. Volwassenen. Aanbrengen op een gezonde huid. Overmatige blootstelling aan de zon kan de gezondheid schaden, zelfs met zonnebescherming.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

SUN ACTIVE DEFENSE: hoogtechnologische zonnebescherming met extra werking tegen UVA. Een combinatie van UV-filters en een gepatenteerde biologische bescherming die het eigen afweervermogen van de huid verbetert, om haar te helpen langdurig gezond te blijven in de zon.

Als de vloeibaarheid van het sebum verandert, kan dit leiden tot huidimperfecties. Dit gepatenteerd complex gaat verdikking van het sebum tegen om te voorkomen dat de poriën verstopt raken en er zich imperfecties vormen.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!