Matricium pour soigner les brûlures

Na de bekende eerste reflex (denk aan het regeltje van 3 maal: 15 minuten onder water van 15°C, op 15 cm van de brandwonde) moet de brandwonde worden verzorgd. Bioderma heeft een steriel medisch hulpmiddel ontwikkeld dat een ideaal celmilieu creëert om de huid te helpen bij het regenereren van haar beschadigd weefsel. 

Matricium behandelt oppervlakkige huidschade door dermatologische interventies, laserbehandelingen of peelings, en ook bij eerstegraads verbranding. 

 

Brandwonden verzorgen met Matricium: hoe werkt het ? 

Eerstegraads brandwonden verzorgen kan dus prima met Matricium. Deze verzorging creëert een optimaal celmilieu en bevordert het eigen herstelvermogen van de huid. Met zijn unieke formule verbetert Matricium het natuurlijke regeneratieproces van de huid. 

Dit is een medisch hulpmiddel, dat dus werd ontwikkeld volgens de strenge normen van de farmaceutische industrie en dat een hoge dermatologische tolerantie biedt.

 

Behalve brandwonden door ongelukjes in huis, is er ook een risico op brandwonden als gevolg van bepaalde dermatologische interventies. Peelings en laserbehandelingen kunnen je huid irriteren en zelfs lichtjes verbranden. Ook in die gevallen is Matricium de ideale verzorging.

Ook Cicabio Pommade kan verlichting brengen bij een verbrande huid. Deze verzorgende zalf bevordert het herstel van de huid door in te werken op de verschillende stadia van het biologische herstelproces van de huid. 

 

Brandwonden verzorgen met Cicabio Pommade: hoe werkt het ? 

Deze zalf bevat diverse bestanddelen die het optimale herstel van de opperhuid bevorderen. Ook brandwonden verzorgen gaat prima met deze zalf, die een beschermende film op de huid legt en haar optimaal comfort biedt.