Hydrabio H2O

Dermatologisch micellair water dat reinigt, make-up verwijdert en hydrateert.

Dagelijks reinigen zonder spoelen

Gedehydrateerde gevoelige huid

Aquagenium patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Bewezen efficiëntie

De huid is grondig gereinigd in 95% van de gevallen.*

  • Maakt de huid vrij van onzuiverheden en vervuilingsdeeltjes
  • Verwijdert make-up van het gezicht en de ogen
  • Hydrateert
  • Kalmeert
  • Maakt de huid zacht en stralend

Goede tolerantie - Niet-comedogeen - Zonder spoelen

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Hydrabio H2O is het 1e en enige dermatologisch micellair water dat perfect compatibel is met de huid. De vetzuuresters waaruit micellen bestaan, zijn vergelijkbaar met de fosfolipiden van huidcelmembranen en helpen op natuurlijke wijze de hydrolipidenfilm van de huid herstellen. Hydrabio H2O staat garant voor maximale tolerantie en optimaal comfort zodat make-up efficiënt wordt verwijderd. Bovendien activeert het exclusieve biologische Aquagenium™ patent het natuurlijk hydratatievermogen van de huid door de aanmaak van aquaporines (waterkanaaltjes in de huid) te stimuleren en het nodige water vast te houden.

Visage Gelaat
Eyes Ogen en lippen

Dagelijks ‘s ochtends en ‘s avonds

  • Stap 1 Drenk een wattenschijfje in Hydrabio H2O.
  • Stap 2 Reinigt/verwijdert make-up van het gezicht en de ogen.
  • Stap 3 Spoelen hoeft niet.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Dehydratatie van de huid leidt tot gevoelens van ongemak: trekken, schilferen, prikken. Door watergebrek kunnen de oppervlakkige huidlagen hun barrièrefunctie niet meer vervullen. De huid wordt minder soepel en zacht. Het gezicht oogt getrokken en de teint is doffer.

Getest onder dermatologisch toezicht

Reinigt

De huid is goed gereinigd: 95% (1)

92% van de gesimuleerde vervuilingsdeeltjes verwijderd (2)


Maakt de huid zacht

De huid is zachter: 85% (3)


Bronnen zien

Hydrateert

+25% hydratatie na 8 uur (4)

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Water en lipiden (vetten) zijn essentiële bestanddelen uit de huid die haar in staat stellen haar hydratatie op peil te houden. Als het evenwicht verstoord is, raakt de huid gedehydrateerd en functioneert ze niet meer correct. Dit gepatenteerde complex stimuleert de aanmaak van huidlipiden en de expressie van aquaporines. Die "waterkanaaltjes" die zich van nature in de huid bevinden, zorgen ervoor dat de cellen van de epidermis van water worden voorzien.

NAOS research is de uitvinder van het make-upverwijderend en reinigend micellair water, dat niet moet worden afgespoeld. Micellen, waarvan de samenstelling is geïnspireerd op die van de huidlipiden, zijn onzichtbare reinigende microdruppeltjes. Ze zijn in staat onzuiverheden weg te vangen en respecteren daarbij de natuurlijke beschermende film van de huid.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!