Hydrabio Crème

Verzorgingscrème voor intense hydratatie en een stralende huid.

Dagverzorging

Droge tot zeer droge gevoelige huid Gedehydrateerde gevoelige huid

Aquagenium patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling

Bewezen efficiëntie

Efficiënte hydratatie: 8 uur.*

  • Hydrateert en voedt intensief en langdurig
  • Maakt de huid gladder en laat die stralen
  • Voelt zacht en comfortabel aan

Zeer goede tolerantie - Niet-comedogeen - Uitstekende make-upbasis - Fris en licht parfum

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

Hydrabio Crème, met het gepatenteerde biologisch complex Aquagenium™, zorgt onmiddellijk en langdurig voor intense hydratatie. Het activeert het natuurlijk hydratatievermogen van de huid door de aanmaak van aquaporines (waterkanalen in de huid) te stimuleren en het nodige water vast te houden.

Dankzij een emulsie gebaseerd op de structuur van de epidermis, dringen de actieve bestanddelen van het Aquagenium™ patent diep en doelgericht in de huid. Zo wordt de huid weer op natuurlijke wijze gehydrateerd.


De rijke crèmetextuur van Hydrabio Crème voedt de huid intensief.

Door dode cellen te elimineren en de bovenste huidlaag geleidelijk dunner te maken, effent hyaluronzuur het huidoppervlak, waardoor de huid weer gaat stralen.

En ten slotte helpt vitamine E de huid beschermen tegen oxidatiestress en vroegtijdige huidveroudering tegengaan.

Visage Gezicht
Cou Hals
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

‘s Morgens en/of ‘s avonds

  • Stap 1 Hydrabio Crème aanbrengen op gezicht en hals.
  • Stap 2 Zachtjes inmasseren.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Elke dag verliest de huid van het gezicht water en dat geldt voor alle mannen en vrouwen over heel de wereld, ongeacht leeftijd en huidtype. De huid vormt een slim en dynamisch ecosysteem dat permanent interageert met de omgeving. In normale omstandigheden wordt de huid op natuurlijke wijze gehydrateerd maar door sommige externe factoren zoals vervuiling, UV-straling, roken, alcohol, vermoeidheid, stress en weersomstandigheden kan de huid gedehydrateerd raken. De huid wordt dan immers niet meer op natuurlijke wijze gehydrateerd. De epidermis kan worden aangetast, microrimpels vormen en gaan trekken. De teint oogt niet meer natuurlijk en wordt dof.

Getest onder dermatologisch toezicht

Hydrateert

De huid is gehydrateerd: 91% (1)


Voedt 

De huid is gevoed:: 78% (1)

Bronnen zien

Hydrateert

Efficiënte hydratatie: 8 uur (2)


Laat de huid stralen

De huid straalt meer: 74% (1)


Bronnen zien
Bewijs van de doeltreffendheid van het product

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Water en lipiden zijn essentiële componenten van de huid die deze gehydrateerd houden. Bij een onevenwicht raakt de huid gedehydrateerd en functioneert niet meer optimaal. Dit gepatenteerde complex stimuleert de aanmaak van huidlipiden en de expressie van aquaporines. Deze “waterkanalen” in de huid transporteren water naar de epidermale cellen. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Zie ingrediëntenlijst
BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!