Wat zijn de voordelen van een lichaamspeeling en een gezichtspeeling?

Een gezichtspeeling werkt in 3 stappen op je huid. Eerst gaat een chemische stof het oppervlakkige laagje van je opperhuid deels vernietigen. Dit heeft als gevolg dat dode huidcellen worden geëlimineerd. Daarna wordt de aanmaak van nieuwe cellen en de productie van elastine en collageen gestimuleerd.

De effecten van een gezichtspeeling zijn legio. Bedoeling is je huid een frissere uitstraling te geven, in zekere zin je huid te "vernieuwen".

Dankzij een gezichtspeeling krijg je een zichtbaar stralender teint. Ook huidimperfecties zoals bruine vlekken, puistjes en zwarte puntjes nemen af. Plus dat je huid ook gladder wordt.

Een gezichtspeeling is ook een manier om huidlijntjes, ondiepe rimpels en kleine littekentjes te doen verdwijnen. En om huidverslapping tegen te gaan.

Ook bruine vlekken vervagen met een gezichtspeeling. Grove poriën worden verfijnd, je huid oogt zuiverder en vooral zachter.

 

Thuis een gezichtspeeling uitvoeren, ja, maar…

Bij Bioderma hebben we een verzorgingsproduct ontwikkeld om thuis in alle veiligheid een gezichtspeeling te doen. Het gaat om Sébium Night Peel, een product uit het gamma Sébium dat bedoeld is voor gemengde huid, vette huid of huid met imperfecties.

Om de effecten van dit product te optimaliseren, is het belangrijk het te combineren met je gebruikelijke Bioderma-routine.

Daarnaast is het ook essentieel om je huid tijdens de kuur met Sébium Night Peel goed te beschermen. Dus als je deze avondkuur in de lente of de zomer doet, denk er dan aan om je huid overdag goed te beschermen tegen de zon. Een gezichtspeeling kan je huid immers gevoeliger maken voor de zon.

Het is ideaal om in je ochtendroutine een product toe te voegen dat beschermt tegen de zon, zoals Photoderm NUDE Touch SPF 50+. Dit product biedt een zeer hoge UVA/UVB-bescherming, gaat het glimmen tegen, maakt de teint egaal en bestrijdt imperfecties. Tijdens je kuur met gezichtspeeling, maar ook de hele zomer is dit jouw beste bondgenoot.

Je kan de gezichtspeeling Sébium Night Peel verschillende keren per jaar doen, maar laat wel telkens minstens een maand pauze tussen de kuren.

 

Wat vind je van de gezichtspeeling by Bioderma

Na 1 maand gebruik stelden 93% van de testers vast dat hun huid gladder was en meer dan 70% merkten een vermindering van hun imperfecties. 75% bevestigden dat hun huid frisser en stralender oogde en 2/3 van de testers zagen dat hun huid minder glom.

Heb je nog twijfels over de gezichtspeeling van Bioderma?

Meer dan 93% van de testers hielden van het pomptube-formaat van Sébium Night Peel: hiermee is het product makkelijk te doseren en wordt verspilling vermeden. Ze waardeerden ook de efficiëntie en de sensoriële geltextuur.

Test het product uit en zeg ons dan wat je ervan vindt!

 • BIODERMA productfoto, Sébium Gel moussant 500ml, doucheschuimgel voor vette huid
 • Dagelijks reinigen, af te spoelen

  Gemengde tot vette huid

  D.A.F. Patent

  Sébium Gel moussant

  (1 beoordeling)

  Zuiverende cleanser die zacht reinigt. Verwijdert onzuiverheden, houdt glimmen onder controle.

  Voor wie?

  Volwassenen, Tieners

 • Nachtverzorging

  Gemengde tot vette huid

  Fluidactiv patent

  Sébium Night Peel

  (No opinion yet)

  Zachte peeling die de schoonheid van je huid onthult

  Voor wie?

  Volwassenen, Tieners