Photoderm Brume Invisible SPF50+

Zeer hoge zonnebescherming zonder inwrijven.

Klassieke zonnebescherming

Gevoelige huid

Cellular protection

Voor wie?

Voor het hele gezin (kinderen ouder dan 3 jaar)

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Easy to use Gebruiksvriendelijk

Frisse textuur voor 88% van de gebruikers.

  • Garandeert een hoge UVA/UVB-bescherming
  • CELBESCHERMING: beschermt de cellen tegen oxidatiestress dankzij de antioxiderende werking van vitamine E.
  • 8h hydratatie
  • Instant verfrissend effect
  • Makkelijk aan te brengen, zelfs in omgekeerde positie, zonder inwrijven

Voor gezicht & lichaam - Onzichtbare finish - Kleeft niet - Niet vet - Dringt snel in de huid - Geparfumeerd - Zeer goede tolerantie - Niet comedogeen - Aan te brengen op een droge of natte huid - Zeer goed bestand tegen water en zweet

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

SUN ACTIVE DEFENSE is een hoogtechnologische zonnebescherming met extra werking tegen UVA. Ze combineert UV-filters en een gepatenteerde biologische bescherming die de huid helpt om zich beter te verdedigen, zodat ze langdurig gezond blijft in de zon.

Body Lichaam
Visage Gelaat
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Meermaals per dag aanbrengen bij blootstelling aan de zon. Aanbrengen op gezicht en lichaam.

  • Stap 1 Royaal verstuiven voor de blootstelling (te weinig product biedt minder bescherming).
  • Stap 2 Opnieuw aanbrengen na het zwemmen of wrijven.
  • Stap 3 Verstuiven in de handpalm alvorens aan te brengen op het gezicht.

Contact met textiel vermijden. Voor kinderen van meer dan 3 jaar. Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan de zon. Moedig kinderen aan beschermende kleding te dragen en het product te gebruiken op blootgestelde plaatsen. Overmatige blootstelling aan de zon kan de gezondheid schaden. Blijf niet te lang in de zon.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Om zich te beschermen tegen celschade door zonblootstelling beschikt de huid over natuurlijke beschermingsmechanismen, die echter soms ontoereikend kunnen blijken. De gepatenteerde celbescherming blokkeert reacties van vrije radicalen, om zo de celmembranen te beschermen. Ze gaat fotoveroudering van de huid tegen en verbetert de barrièrefunctie van de huid.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!