Photoderm Brume Invisible SPF30

Hoge zonnebescherming zonder inwrijven.

Klassieke zonnebescherming

Gevoelige huid

Cellular protection

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Easy to use Gebruiksvriendelijk

Frisse textuur voor 87% van de gebruikers.

  • Garandeert een hoge UVA/UVB-bescherming
  • CELBESCHERMING: beschermt de cellen tegen oxidatiestress dankzij de antioxiderende werking van vitamine E.
  • 8h hydratatie
  • Instant verfrissend effect
  • Makkelijk aan te brengen, zelfs in omgekeerde positie, zonder inwrijven

Voor gezicht & lichaam - Onzichtbare finish - Kleeft niet - Niet vet - Dringt snel in de huid - Geparfumeerd - Zeer goede tolerantie - Niet comedogeen - Aan te brengen op een droge of natte huid - Zeer goed bestand tegen water en zweet

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

La SUN ACTIVE DEFENSE est une protection solaire de haute technologie, renforcée contre les rayons UVA. Elle associe des filtres UV et une protection biologique brevetée qui améliore la capacité de la peau à se défendre, pour aider à maintenir durablement votre santé au soleil.

Body Lichaam
Visage Gelaat
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Meermaals per dag aanbrengen bij blootstelling aan de zon. Aanbrengen op gezicht en lichaam.

  • Stap 1 Royaal verstuiven voor de blootstelling (te weinig product biedt minder bescherming).
  • Stap 2 Opnieuw aanbrengen na het zwemmen of wrijven.

Contact met textiel vermijden. Volwassenen Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan de zon. Overmatige blootstelling aan de zon kan de gezondheid schaden. Blijf niet te lang in de zon.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Om zich te beschermen tegen celschade door zonblootstelling beschikt de huid over natuurlijke beschermingsmechanismen, die echter soms ontoereikend kunnen blijken. De gepatenteerde celbescherming blokkeert reacties van vrije radicalen, om zo de celmembranen te beschermen. Ze gaat fotoveroudering van de huid tegen en verbetert de barrièrefunctie van de huid.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!