Nodé Shampooing fluide

Detergentvrije vloeibare shampoo reinigt, ontziet en beschermt

Dagelijkse reiniging, af te spoelen

Alle haartypes

NOn-detergence patent

Voor wie?

Voor het hele gezin (behalve prematuren)

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Nodé Fluide vrijwaart de essentiële componenten van de hydrolipidenfilm bij elke wasbeurt en is dan ook niet-delipiderend voor de hoofdhuid.

  • Reinigt zacht
  • Laat het haar weer glanzen en stralen

Ook geschikt ter aanvulling van medische shampoos - Geschikt voor Brazilian straightening - Geparfumeerd

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

Nodé, de eerste biologische innovatie van Bioderma, is een niet-agressieve shampoo die het natuurlijk evenwicht van haar en hoofdhuid niet verstoort. 

Dankzij de zachte wasbasis, met een unieke combinatie van surfactanten en ontwikkeld conform het NOn-DEtergence concept, reinigt Nodé non-detergent fluide efficiënt zonder de hydrolipidenfilm van haar en hoofdhuid aan te tasten.

Hair Haar en hoofdhuid

Dagelijks ‘s ochtends en/of ‘s avonds

  • Stap 1 Laten schuimen door de hoofdhuid zachtjes te masseren.
  • Stap 2 Goed afspoelen.
  • Stap 3 Herhalen indien nodig.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Door het gebruik van bepaalde reinigingsproducten kan de beschermende film op de hoofdhuid worden aangetast en het evenwicht ervan verstoord. Nodé is een creatie van NAOS Research en de eerste detergentvrije shampoo die de hoofdhuid en het haar ontziet. De milde reinigingsbasis reinigt efficiënt zonder de beschermende hydrolipidenfilm op de huid aan te tasten. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Zie ingrediëntenlijst
BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!