Nodé Shampooing fluide

Detergentvrije vloeibare shampoo reinigt, ontziet en beschermt

Dagelijks reinigen, af te spoelen

Alle haartypes

NOn-detergence patent

Voor wie?

Voor het hele gezin (behalve prematuren)

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Nodé Fluide vrijwaart de essentiële componenten van de hydrolipidenfilm bij elke wasbeurt en is dan ook niet-delipiderend voor de hoofdhuid.

  • Reinigt zacht
  • Laat het haar weer glanzen en stralen

Ook geschikt ter aanvulling van medische shampoos - Geschikt voor Brazilian straightening - Geparfumeerd

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Nodé, de eerste biologische innovatie van Bioderma, is een niet-agressieve shampoo die het natuurlijk evenwicht van haar en hoofdhuid niet verstoort. 

Dankzij de zachte wasbasis, met een unieke combinatie van surfactanten en ontwikkeld conform het NOn-DEtergence concept, reinigt Nodé non-detergent fluide efficiënt zonder de hydrolipidenfilm van haar en hoofdhuid aan te tasten.

Hair HAIR_SCALP
Bioderma’s product how to use the product step by step
Bioderma’s product how to use the product step by step

Dagelijks ‘s ochtends en/of ‘s avonds

  • Stap 1 Laten schuimen door de hoofdhuid zachtjes te masseren.
  • Stap 2 Goed afspoelen.
  • Stap 3 Herhalen indien nodig.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Bepaalde reinigende bestanddelen kunnen de beschermende film van de hoofdhuid beschadigen en leiden tot een verstoord evenwicht. Nodé, dat werd ontwikkeld door NAOS research, is het eerste non-detergent reinigingsprocédé voor de hoofdhuid en het haar. Deze zachte reinigende basis werkt niet delipiderend maar reinigt efficiënt, met respect voor de beschermende hydrolipidenfilm aan het oppervlak.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

5/5

1 beoordeling
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
5/ 5
Ik raad dit product aan
Deze beoordeling is nuttig!
0