Hydrabio Sérum

Onmiddellijk en langdurig hydraterend concentraat.

Dagverzorging

Gedehydrateerde gevoelige huid

Aquagenium patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling

Bewezen efficiëntie

Efficiënte hydratatie: 24 uur (1)

  • Hydrateert onmiddellijk en langdurig
  • Maakt de huid glad en stralend

Zeer goede tolerantie - Niet-comedogeen - Zachte, extra frisse textuur - Uitstekende make-upbasis

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Hydrabio Sérum vult de dagelijkse nood aan water van de huid aan door onmiddellijk te hydrateren en activeert de natuurlijke hydratatie voor een langdurig resultaat. Het product combineert het Aquagenium™ patent met sterk hydraterende actieve bestanddelen (hyaluronzuur, xylitol & glycerine) om 3 hydratatiemechanismen te stimuleren. Het voorziet de huid van water, houdt dit diep vast en laat het circuleren door de aanmaak van aquaporines (waterkanalen in de huid) te stimuleren.

Visage Gelaat
Cou Hals

‘s Ochtends en ‘s avonds

  • Stap 1 Hydrabio Sérum aanbrengen op gezicht en hals na het reinigen en tonifiëren.
  • Stap 2 Zachtjes inmasseren.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Elke dag verliest de huid van het gezicht water en dat geldt voor alle mannen en vrouwen over heel de wereld, ongeacht leeftijd en huidtype. De huid vormt een slim en dynamisch ecosysteem dat permanent interageert met de omgeving. In normale omstandigheden wordt de huid op natuurlijke wijze gehydrateerd maar door sommige externe factoren zoals vervuiling, UV-straling, roken, alcohol, vermoeidheid, stress en weersomstandigheden kan de huid gedehydrateerd raken. De huid wordt dan immers niet meer op natuurlijke wijze gehydrateerd. De epidermis kan worden aangetast, microrimpels vormen en gaan trekken. De teint oogt niet meer natuurlijk en wordt dof.

Getest onder dermatologisch toezicht

Hydrateert

Efficiënte hydratatie: 24 uur (1)


Gladmakend

De huid is soepel: 85% (2)

De huid is fluweelzacht: 70% (2)

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Water en lipiden (vetten) zijn essentiële bestanddelen uit de huid die haar in staat stellen haar hydratatie op peil te houden. Als het evenwicht verstoord is, raakt de huid gedehydrateerd en functioneert ze niet meer correct. Dit gepatenteerde complex stimuleert de aanmaak van huidlipiden en de expressie van aquaporines. Die "waterkanaaltjes" die zich van nature in de huid bevinden, zorgen ervoor dat de cellen van de epidermis van water worden voorzien.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!