Hydrabio Perfecteur SPF 30

Dermatologische verzorging voor een perfecte huid.

Dagverzorging

Gedehydrateerde gevoelige huid Fotobescherming van normale tot droge huid

Aquagenium patent

Voor wie?

Volwassenen, Tieners

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling

Bewezen efficiëntie

De huid is onmiddellijk gehydrateerd. 95%.*

  • Camoufleert onzuiverheden en microrimpels
  • Maakt de huid gladder en verlicht de teint meteen
  • Voorkomt huidveroudering & beschermt tegen UV-straling
  • Hydrateert intensief en langdurig

Zeer goede tolerantie - Niet-comedogeen - Uitstekende make-upbasis

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Hydrabio Perfecteur SPF 30, met het gepatenteerde biologisch complex Aquagenium™, zorgt onmiddellijk en langdurig voor intense hydratatie.

Het activeert het natuurlijk hydratatievermogen van de huid door de aanmaak van aquaporines (waterkanaaltjes in de huid) te stimuleren en het nodige water vast te houden.

Dankzij een emulsie gebaseerd op de structuur van de epidermis, dringen de actieve bestanddelen van het Aquagenium™ patent diep en doelgericht in de huid. Zo is de huid weer op natuurlijke wijze gehydrateerd.


Anti-UVA-UVB filters bieden maximale bescherming tegen de schadelijke effecten van UV-straling en voorkomen vroegtijdige huidveroudering.


Door de combinatie met soft-focus poeders en parelmoerdeeltjes worden onzuiverheden en microrimpels snel gecamoufleerd. Zo gaat de huid dag na dag meer stralen. De fijne en fluwelige textuur maakt de huid bovendien zacht, vol en helder. Ideaal voor vrouwen die weinig of geen make-up gebruiken.


Visage Gelaat
Cou Hals
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

's Ochtends

  • Stap 1 Hydrabio Perfecteur SPF 30 aanbrengen op gezicht en hals na het reinigen en tonifiëren.
  • Stap 2 Zachtjes inmasseren.

Vermijd contact met de ogen. Wie gevoelig is voor allergieën doet beter vooraf een test op de arm.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Elke dag verliest de huid van het gezicht water en dat geldt voor alle mannen en vrouwen over heel de wereld, ongeacht leeftijd en huidtype. De huid vormt een slim en dynamisch ecosysteem dat permanent interageert met de omgeving. In normale omstandigheden wordt de huid op natuurlijke wijze gehydrateerd maar door sommige externe factoren zoals vervuiling, UV-straling, roken, alcohol, vermoeidheid, stress en weersomstandigheden kan de huid gedehydrateerd raken. De huid wordt dan immers niet meer op natuurlijke wijze gehydrateerd. De epidermis kan worden aangetast, microrimpels vormen en gaan trekken. De teint oogt niet meer natuurlijk en wordt dof.

Getest onder dermatologisch toezicht

Hydrateert intensief

De huid is gehydrateerd na het aanbrengen: 95% (1)


Laat de teint oplichten

De huid oogt stralend na het aanbrengen: 75% (1)


Blur-effect

Het blur-effect is duidelijk zichtbaar: het product corrigeert de teint optisch en laat die egaler ogen (2)


Bronnen zien

Hydrateert intensief

De huid is langdurig gehydrateerd na 7 dagen aanbrengen: 90% (1)

De huid voelt comfortabel aan: 81% (3)


Laat de teint oplichten

De huid oogt stralender en helderder na 7 dagen aanbrengen: 75% (1)

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Water en lipiden (vetten) zijn essentiële bestanddelen uit de huid die haar in staat stellen haar hydratatie op peil te houden. Als het evenwicht verstoord is, raakt de huid gedehydrateerd en functioneert ze niet meer correct. Dit gepatenteerde complex stimuleert de aanmaak van huidlipiden en de expressie van aquaporines. Die "waterkanaaltjes" die zich van nature in de huid bevinden, zorgen ervoor dat de cellen van de epidermis van water worden voorzien.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!