Cicabio Lotion Spray

Uitdrogende en herstellende spray. 8u werkzaam.

Occasionele specifieke huidverzorging

Geïrriteerde gevoelige huid Verzwakte huid

Antalgicine-technologie

Voor wie?

Voor het hele gezin (behalve prematuren)

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Easy to use Gebruiksvriendelijk

Langdurig drogende werking

Werkt 8 uur.

  • Langdurig drogende werking
  • Kalmeert gevoelens van ongemak en onderdrukt de neiging tot krabben
  • Bevordert het herstel van de huid
  • Beschermt de epidermis

Zeer goede tolerantie - Ongeparfumeerd - Handige spray

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Cicabio Lotion Spray laat de verzwakte zone snel en langdurig drogen. De formule bevat een systeem van minerale poeders die een optimale droging garanderen tot 8 uur na het aanbrengen. Een trio van herstellende actieve bestanddelen werkt in op elke fase van de biologische reconstructie van de epidermis*. Dankzij Antalgicine™, een biomimetisch* actief bestanddeel, helpt Cicabio Lotion Spray gevoelens van ongemak verlichten en de neiging tot krabben onderdrukken. Antibacteriële bestanddelen (koper en zink) beschermen de epidermis. Het gepatenteerd natuurlijk complex DAF verhoogt de tolerantiedrempel van de huid*.

Body Lichaam
Visage Gelaat
Lips Lippen
External intimate areas Uitwendige intieme zones

Een- of tweemaal per dag aanbrengen tot het letsel volledig droog is. Niet langer dan 4 tot 5 dagen gebruiken.

  • Stap 1 Voor gebruik goed schudden tot u getik hoort.
  • Stap 2 Na reiniging op de geïrriteerde zone spuiten.
  • Stap 3 In uw handpalm of op een wattenschijfje spuiten alvorens aan te brengen op het gezicht.
  • Stap 4 Het overtollige product afvegen.
  • Stap 5 De dop sluiten na gebruik.

Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op zichtbaar beschadigde of sijpelende huid. Alleen aanbrengen in de getroffen zone. Raadpleeg een professionele zorgverlener bij twijfel omtrent gebruik bij kinderen jonger dan 36 maanden of indien de huidirritatie niet verdwijnt.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Bij sommige oppervlakkige huidschade kan een drogend product moeten worden aangebracht. Drogende lotions helpen overtollig vocht absorberen en dragen bij tot een kwaliteitsvol herstel van de epidermis. Deze dermocosmetische verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in diverse vormen, waaronder sprays en flacons. Een spray biedt tal van voordelen: het product kan makkelijk, snel en hygiënisch worden aangebracht zonder rechtstreeks contact met de verzwakte huid.

Getest onder pediatrisch toezicht

Kalmeert

De huid is gekalmeerd: 75% (1)

Bronnen zien

Droogt

Drogend effect op T4u: 30% (2)

Drogend effect op T8u: 20% (2)


Bevordert het herstel van de huid

De huid is hersteld: 90% (1)


Kalmeert

De huid is langdurig gekalmeerd: 90% (1)

Bronnen zien
Bewijs van de doeltreffendheid van het product

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Door huidongemak en krabben kan het natuurlijke herstelproces van de huid verstoord worden. Deze technologie helpt de huidreactiviteit normaliseren.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!