Atoderm SOS spray

De anti-jeukreflex die onmiddellijk verlichting brengt.

Occasionele specifieke huidverzorging

Droge tot zeer droge gevoelige huid Zeer droge, geïrriteerde tot atopische gevoelige huid

Skin relief-technologie

Voor wie?

Voor het hele gezin (behalve prematuren)

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Efficiëntie bewezen door klinische studie

Kalmeert jeuk in 60 seconden, 6 uur lang.*

  • Kalmeert jeuk in 60 seconden en 6 uur lang*
  • Onderdrukt de neiging tot krabben en brengt instant comfort
  • Geeft meteen een fris gevoel

Zeer goede tolerantie - Niet-comedogeen - Ultralichte textuur - Ongeparfumeerd - Ultrasnelle 360° applicatie in één beweging - Maakt geen vlekken

  • Geschikt voor geïrriteerde, droge tot zeer droge huid
Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Atoderm SOS Spray profiteert van een nieuwe wetenschappelijke ontdekking: er zijn 2 nieuwe biologische targets geïdentificeerd als oorzaak van jeuk bij huid met neiging tot atopie of psoriasis. Deze verzorging maakt ook gebruik van andere biologische technieken om frequente of tijdelijke jeuk te bestrijden.

De nieuwe Skin Relief-technologie (met extracten van ambora en groene thee) in combinatie met het kalmerende bestanddeel Enoxolone blokkeert het biologisch proces dat jeuk veroorzaakt vanaf het begin en werkt rechtstreeks in op elke fase van het proces.

Het Skin Barrier Therapy™ patent beschermt zelfs de droogste huid tegen bacteriën die jeuk doen verergeren.

De formule is bovendien verrijkt met vitamine PP en squalaan die voor de nodige lipiden zorgen om de huidbarrière te versterken.

Het gepatenteerde natuurlijk complex DAF™ (Dermatological Advanced Formulation) verhoogt de tolerantiedrempel van de huid.

Resultaat: De huid is meteen gekalmeerd en de neiging tot krabben wordt langdurig onderdrukt. Voor instant comfort, langdurige hydratatie en intensieve bescherming.

Body Lichaam
Visage Gelaat
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Zo vaak als nodig aanbrengen

  • Stap 1 Op een gereinigde huid sprayen vanop 20 cm.
  • Stap 2 Verdelen indien nodig.
  • Stap 3 Laten drogen.

In de handpalm spuiten om aan te brengen op het gezicht. Niet inademen. Ook geschikt voor borelingen, behalve prematuren. Dit product is geen geneesmiddel. Raadpleeg een professionele zorgverlener indien geen verbetering optreedt of het probleem niet is opgelost. Afzonderlijk te gebruiken of in combinatie met een medische behandeling op medisch advies. Waarschuwing Recipiënt onder druk: kan barsten bij verhitting. Uit de buurt houden van hitte, warme oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet doorboren noch in het vuur gooien, zelfs leeg. Niet blootstellen aan de zon. Niet blootstellen aan temperaturen van meer dan 50°C. Uit de buurt van kinderen houden.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Frequente of tijdelijke jeuk kan worden veroorzaakt door droge huid, xerosis senilis, contacteczeem, chronische urticaria, atopische dermatitis of psoriasis.

Sommige "externe factoren" zoals hard water, het gebruik van onaangepaste reinigingsproducten, koud weer, temperatuurschommelingen en vervuiling kunnen de huid beïnvloeden en ernstige jeuk veroorzaken.

Krabben verhoogt dan weer de kans op infectie. Hoe meer iemand zijn/haar huid krabt, hoe meer hij/zij blootstaat aan bacteriën. Zo ontstaat een vicieuze cirkel.

Jeuk kan de levenskwaliteit sterk beïnvloeden door slaaptekort, ongemak, stemmingswisselingen, angstgevoelens, algemeen onbehagen en dies meer.

Wat de oorzaak ook mag zijn, jeuk kan te allen tijde optreden, zowel overdag als 's nachts. De neiging tot krabben wordt dan groot; de huid ziet rood en is geïrriteerd.

Resultaten bewezen door klinische studies.

Kalmeert jeuk

Brengt verlichting in 60 seconden*

Onderdrukt de neiging tot krabben: 99%*

Bronnen zien

Kalmeert jeuk

De huid is 6 uur lang gekalmeerd*

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Huidaandoeningen gaan vaak gepaard met jeuk. Die jeuk kan diverse oorzaken hebben. Deze technologie kalmeert de huid en gaat de neiging tot krabben tegen.

Er bevinden zich van nature bacteriën aan het huidoppervlak, die noodzakelijk zijn voor het evenwicht van de huid. Bij een atopische huid zijn bepaalde bacteriën te sterk vertegenwoordigd, wat kan leiden tot een verergering van de huidtoestand. Dit patent verhindert die bacteriën om zich aan het huidoppervlak vast te hechten.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

5/5

3 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
5/ 5
Zeer blij met deze spray. Kalmeert nachtelijke jeuk onmiddellijk.
Deze beoordeling is nuttig!
0
5/ 5
Is zeer gemakkelijk in gebruik voelt goed en de jeuk is onmiddellijk beter
Deze beoordeling is nuttig!
0
5/ 5
Door het gebruik van dit product moet ik zelfs geen vette zalven meer smeren, mijn huid is goed gehydrateerd, zonder roodheid en voelt zacht aan. Ik gebruik het zelfs op mijn gezicht maar niet rond de ogen. Super handig in gebruik, ik ben snel beschermt door de spuitbus.
Deze beoordeling is nuttig!
0