Atoderm Intensive gel-crème

Intens relipiderende anti-jeuk verzorging. Ultrafris. Ultralicht.

Dagverzorging

Zeer droge, geïrriteerde tot atopische gevoelige huid

Skin barrier therapy patent

Voor wie?

Voor het hele gezin (behalve prematuren)

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Family convenient Voor het hele gezin

Efficiëntie bewezen door klinische studies

Instant anti-jeuk effect gedurende 24h: 100%.*

  • Kalmeert en onderdrukt de neiging tot krabben
  • Vult de lipiden aan
  • 24h hydratatie
  • Instant fris gevoel

Lichte, niet-plakkerige textuur - Snel geabsorbeerd - Onmiddellijk aankleden

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Atoderm Intensive gel-crème is de eerste anti-jeuk huidverzorging met een frisse ultralichte textuur* die snel in de huid dringt. De formule is afgestemd op de specifieke noden van een droge tot atopische huid in een warm/vochtig klimaat:

Het enoxolonederivaat kalmeert jeuk meteen en langdurig en onderdrukt de neiging tot krabben.

Het gepatenteerde Skin Barrier Therapy™ complex voorkomt dat bepaalde bacteriën (staphylococcus aureus) zich op de huid gaan verzamelen. Deze bacteriën kunnen de huid nog droger maken.

De hydro-absorberende technologie vangt water uit de omgeving om de huid optimaal te hydrateren en de barrièrefunctie te versterken. Ook op die manier wordt jeuk en irritatie tegengegaan.

Vitamine PP, een biomimetisch hydraterend bestanddeel, stimuleert de natuurlijke aanmaak van huidlipiden en versterkt de huidbarrière.


Atoderm Intensive gel-crème ligt volledig in de lijn van de ecobiologische aanpak van Naos en heeft een unieke textuur die niet alleen bijzonder efficiënt maar ook aangenaam is en perfect is afgestemd op de omgeving en levensstijl van de patiënt.


*bij Bioderma

Body Lichaam
Visage Gelaat
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Eén- of tweemaal per dag. Aanbrengen op gereinigde huid. Zachtjes inmasseren. De 3.6.9 methode is een nieuwe techniek voor systematisch aanbrengen. Deze methode werd ontwikkeld om Atoderm Intensive gel-crème te gebruiken in de juiste dosis en de crème op systematische wijze aan te brengen voor betere resultaten op lange termijn en een betere therapietrouw.

  • Stap 1 3 pompjes voor een BABY: 1 pompje voor gezicht, hals en borst - 1 pompje voor beide armen en de rug - 1 pompje voor beide benen
  • Stap 2 6 pompjes voor een KIND: 1 pompje voor gezicht en hals - 1 pompje voor de borst - 1 pompje voor de rug - 1 pompje voor beide armen - 1 pompje per been (x2)
  • Stap 3 9 pompjes voor een VOLWASSENE: 1 pompje voor gezicht en hals - 1 pompje voor de borst - 1 pompje voor de rug - 1 pompje per arm (x2) - 1 pompje per been (x2)

Eén- of tweemaal per dag.

  • Stap 1 Aanbrengen op gereinigde huid.
  • Stap 2 Zachtjes inmasseren.
  • Stap 3 Tijdens opstoten van eczeem dient een emolliens te worden gecombineerd met dermocorticosteroïden (bij intense jeuk geen emolliens aanbrengen op eczeemletsels).

Raadpleeg een professionele zorgverlener indien de droogheid niet vermindert.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

Voor personen met atopisch eczeem is het dagelijks aanbrengen van een emolliens van essentieel belang om de huidbarrière te versterken, opstoten tegen te gaan en bijgevolg de levenskwaliteit te verbeteren.

Deze routine wordt vaak als vervelend ervaren en de therapietrouw is dan ook veelal laag, vooral tijdens de zomer en in een warm en vochtig klimaat. In dergelijke weersomstandigheden is de textuur van een emolliens immers minder geschikt: te rijk, te vet, moeilijk geabsorbeerd.

Resultaten bewezen door klinische studies.

Kalmeert

Instant anti-jeuk effect gedurende 24h: 100% (1)


Vult de lipiden aan

Het product voedt de huid onmiddellijk: 95% (2)


Product geschikt voor warm weer/warm en vochtig klimaat: 90% (2)

Bronnen zien

Kalmeert

Het product kalmeert de huid 24h lang: 100% (2)


Vult de lipiden aan

Het product spreidt opstoten van droogheid: 100% (2)

Droge huid van lichaam en gezicht: respectievelijk -21% en -34% na 28 dagen (1)


Verhoogde levenskwaliteit: 93% (tot 12 jaar) en 100% (ouder dan 12 jaar) na 28 dagen (1)

Bronnen zien

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Er bevinden zich van nature bacteriën aan het huidoppervlak, die noodzakelijk zijn voor het evenwicht van de huid. Bij een atopische huid zijn bepaalde bacteriën te sterk vertegenwoordigd, wat kan leiden tot een verergering van de huidtoestand. Dit patent verhindert die bacteriën om zich aan het huidoppervlak vast te hechten.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype.

Zie ingrediëntenlijst

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!