Atoderm Intensive Baume

Intensieve verzorging tegen jeuk. Ultrakalmerend & ultravoedend.

Dagverzorging

Zeer droge, geïrriteerde tot atopische gevoelige huid

Skin barrier therapy patent

Voor wie?

Voor het hele gezin (behalve prematuren)

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Prescribed by dermatologists Voorgeschreven door dermatologen

Klinisch bewezen efficiëntie

Geen opstoten gedurende 6 maanden: 76%.*

  • Kalmeert en onderdrukt de neiging tot krabben
  • Voedt intensief en vult lipiden aan
  • Laat de huid comfortaber aanvoelen en maakt die sterker. Voor lange tijd

Zeer goede tolerantie - Niet-klevende, niet-vette textuur - Dringt meteen in - Ongeparfumeerd

Bronnen zien

Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

Het exclusieve Lipigenium™ complex, met biolipiden die de epidermis van nature bevat, herstelt de huidbarrière langdurig door de aanmaak van lipiden en proteïnen die het intercorneocytair cement vormen op biologische wijze te stimuleren.

Het dermatologisch anti-jeukbestanddeel PEA verlicht jeuk: snel en onderdrukt de neiging tot krabben.

Het Skin Barrier Therapy™ patent voorkomt de adhesie van bacteriën die irritatie veroorzaken, zelfs op de droogste huid.

Body Lichaam
Visage Gezicht
Hoe gebruik je het product, stap voor stap
Hoe gebruik je het product, stap voor stap

Eén- of tweemaal per dag. Aanbrengen op gereinigde huid.

  • Stap 1 De 3.6.9 methode is een nieuwe techniek voor systematisch aanbrengen. Deze methode werd ontwikkeld om Atoderm Intensive Baume te gebruiken in de juiste dosis en de crème op systematische wijze aan te brengen voor betere resultaten op lange termijn en een betere therapietrouw.
  • Stap 2 3 pompjes voor een BABY: 1 pompje voor gezicht, hals en borst - 1 pompje voor beide armen en de rug - 1 pompje voor beide benen
  • Stap 3 6 pompjes voor een KIND: - 1 pompje voor gezicht en hals - 1 pompje voor de borst - 1 pompje voor de rug - 1 pompje voor beide armen - 1 pompje per been (x2)
  • Stap 4 9 pompjes voor een VOLWASSENE: - 1 pompje voor gezicht en hals - 1 pompje voor de borst - 1 pompje voor de rug - 1 pompje per arm (x2) - 1 pompje per been (x2)

Eén- of tweemaal per dag

  • Stap 1 Aanbrengen op een schone huid.
  • Stap 2 Zachtjes inmasseren.
  • Stap 3 Tijdens opstoten van eczeem, dermocorticosteroïden in combinatie met emolliens aanbrengen (geen emolliens op eczeemletsels aanbrengen in geval van hevige jeuk).

Raadpleeg een professionele zorgverlener indien de droogheid niet vermindert.

Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

De grootste ongemakken van mensen met een zeer droge en geïrriteerde huid zijn jeuk en een trekkend gevoel. Deze droogheid kan het gevolg zijn van zowel erfelijke aanleg als verergerende factoren zoals water, onaangepaste huidverzorgingsproducten, koude, temperatuurverschillen en vervuiling. Dit gaat gepaard met een verstoorde huidbarrière en de proliferatie van bacteriën die irritatie en zelfs superinfecties veroorzaken. De huid raakt op die manier verzwakt en vereist een dagelijkse behandeling.

Resultaten bewezen door klinische studies.

Verlicht jeuk en irritatie

De huid is meteen gekalmeerd: 95% (1)

Bronnen zien

Verlicht jeuk

9/10 personen krabt zichzelf niet meer (1)

Geen opstoten gedurende 6 maanden: 76% (2)

Bronnen zien
Bewijs van de doeltreffendheid van het product

Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

Bacteriën komen van nature voor op de huid en zijn noodzakelijk voor een gezond evenwicht. Bij een huid met neiging tot atopie zijn bepaalde bacteriën te talrijk waardoor de huid wordt aangetast. Dit gepatenteerde complex bestrijdt deze bacteriën op de huid. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

De huid fungeert als natuurlijke barrière tegen externe agressies. Bij een droge huid met neiging tot atopie vertoont die barrière een tekort aan lipiden en proteïnen waardoor ze haar taak niet meer vervult. Deze technologie helpt de huidbarrière herstellen. Deze technologie van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Stress van buitenaf kan de huid reactief en gevoelig maken. Dit gepatenteerde complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid om de weerstand ervan te verhogen, ongeacht het huidtype. Dit patent van NAOS Research werd uitgevonden in Aix-en-Provence en ontwikkeld in onze laboratoria.

Zie ingrediëntenlijst
BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen

Huidtype
Leeftijd

0/5

0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Nulstil filter
Beoordeel dit product als eerste!