Atoderm Baume Lèvres

Dagelijkse hydraterende verzorging die beschadigde lippen kalmeert, voedt en herstelt.

DAILY_SKINCARE

CHAPPED_VERY_DRY_LIPS

Voor wie?

ADULTS, CHILDREN

Welke ingrediënten?

Info over de samenstelling
Easy to use EASY_TO_USE

Bewezen efficiëntie

+14% hydratatie na 7 dagen.*

 • Langdurige hydratatie
 • Isoleert lippen van externe agressie
 • Kalmeert en voedt
 • Biedt extreem comfort en houdt de lippen zacht en soepel
 • Zeer goede tolerantie - Rijke textuur - Ongeparfumeerd - Handige applicatortip
  Bronnen zien

  Alle producten van BIODERMA zijn geformuleerd volgens het principe van de ecobiologie, die centraal staat in de aanpak van NAOS, om het ecosysteem van jouw huid te respecteren en haar gezond te houden. Voor heel lang.

  Producten die het ecosysteem van de huid respecteren

  Verrijkt met voedende bestanddelen zoals: Sheaboter die bekend staat voor zijn voedende, hydraterende en beschermende eigenschappen. Avocado-olie voor zijn regenererend en herstructurerend vermogen. Kalmeert de lippen meteen.

  Lips LIPS
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap
  Hoe gebruik je het product, stap voor stap

  Zo vaak als nodig

  • Stap 1 Direct op de lippen aanbrengen.
  • Stap 2 Opnieuw aanbrengen indien nodig.

  Onze producten zijn eco-ontworpen: wij werken dagelijks aan een verbetering van onze producten om de milieu-impact ervan zo laag mogelijk te houden. De meeste van onze producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar plastic en al onze doosjes zijn 100% recycleerbaar en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bosbouw. Sorteerinstructie: gelieve de lokale sorteervoorschriften na te leven om uw product zo correct mogelijk te recycleren.

  Lippen hebben speciale bescherming nodig. Ze bestaan uit roze slijmvliezen, die extra blootstaan aan weersomstandigheden en heel snel uitdrogen, gevoelig en geïrriteerd raken. Dit kan een onaangenaam gevoel geven dat nog kan verergeren wanneer lippen gaan "springen" en er zich kloofjes vormen.

  TESTED_UNDER_DERMATOLOGICAL_CONTROL

  Kalmeert De lippen zijn onmiddellijk gekalmeerd: 95% (1) Biedt extreem comfort Comfortabel aanvoelende lippen: 90% (1) Houdt de lippen zacht en soepel Zachte lippen: 80% (1) Soepele lippen: 90% (1)

  Bronnen zien

  Hydrateert Atoderm Baume Lèvres verhoogt de huidhydratatie aanzienlijk met 14% in 7 dagen (2) Isoleert De lippen zijn de hele dag lang beschermd: 90% (1) Kalmeert De lippen zijn de hele dag lang gekalmeerd: 95% (1)

  Bronnen zien
  Bewijs van de doeltreffendheid van het product

  Dit product werd geformuleerd volgens de ecobiologische aanpak van de NAOS-laboratoria om zorg voor u te dragen. Dit product bevat:

  Zie ingrediëntenlijst
  BIODERMA product: De ingrediënten en patenten begrijpen