CARE FIRST


Artsen, apothekers en professionele zorgverleners zijn al sinds jaar en dag onze partners en vandaag meer dan ooit willen wij ons respect voor hen betuigen en hen uit het diepst van ons hart bedanken voor hun goede zorgen!


Laat ons allemaal solidair blijven en met de glimlach de richtlijnen volgen om onszelf en de anderen te beschermen. Dat is de beste manier om zelf gezond te blijven én onze gezondheidswerkers te helpen, die dagelijks voor ons op de bres staan.


Het Coronavirus Covid-19 heeft ons dagelijks leven compleet overhoop gehaald. Gezondheid is nu meer dan ooit onze prioriteit, dus laten we samen goede gewoonten aannemen om onze eigen gezondheid en die van de anderen te beschermen:

1/ Help de verspreiding van het virus tegengaan door de maatregelen van de overheid na te leven


- Was je handen correct en veelvuldig: maak je handen regelmatig zorgvuldig schoon door ze minstens 40 tot 60 seconden te wassen met een dermatologische reinigingsgel of een hydro-alcoholische gel.
- Hou voldoende sociale afstand: blijf op minstens 1 meter afstand van elke andere persoon.
- Raak je ogen, neus en mond zo weinig mogelijk aan: voel je enige irritatie, reinig je neus dan met fysiologisch water. Heb je pijn aan de ogen, gebruik dan kunsttranen.
- Pas een correcte respiratoire hygiëne toe: hoest of nies in je ellenboogplooi en hou een proper papieren zakdoekje op je mond en neus. Gooi het gebruikte zakdoekje meteen weg.
- Heb je koorts, hoest je of heb je ademhalingsproblemen, raadpleeg dan snel een arts.
- Blijf op de hoogte en volg de adviezen van nationale en lokale overheidsinstanties om jezelf correct te beschermen tegen COVID-19. Informatie over de verspreiding van de pandemie en de adviezen van de WGO.2/ Bescherm je huid, de eerste barrière van je lichaam, want door herhaaldelijk wassen kan die brozer worden


- Breng meteen na het wassen van je handen een hydraterende verzorging aan om de huidbarrière intact te houden.
- Draag je een mondmasker, hydrateer je gezicht dan ‘s morgens en ‘s avonds om irritatie ten gevolge van het masker te voorkomen

Ondanks de beperkende maatregelen die in Frankrijk zijn genomen, blijft onze fabriek open. Al onze productieteams werken actief om met voorrang de onmisbare hygiëne- en hydratatieproducten te vervaardigen. Als merk van de NAOS-groep kadert dit in onze CARE-beweging aan de zijde van professionele zorgverleners, met name dermatologen, artsen en apothekers, om zorg te dragen voor eenieders gezondheid en voor de wereld om ons heen.
Want we moeten allemaal goed voor onszelf en voor de anderen zorgen en Bioderma wil er helemaal voor u zijn in deze crisisperiode.

Gezondheid eerst.