Bioderma Belgique | Het Laboratorium

Allez au contenu Allez à la navigation

Het Laboratorium

 • BIODERMA: de biologie in dienst van de dermatologie

  De filosofie van Bioderma

  BIODERMA speelt al van in de jaren '70 een pioniersrol en heeft een unieke ervaring opgebouwd door de biologie in dienst te stellen van de dermatologie. Deze bijzondere wetenschappelijke benadering berust eerst en vooral op de kennis van de huid en haar biologische mechanismen om producten te formuleren die direct worden geïnspireerd door hen.

  Meer informatie
 • Histoire BIODERMA : Innovation, Recherche

  Historiek van het laboratorium’ ,
  een visionair en genereus merk

  BIODERMA is al van in het prille begin “anders dan anders” en blijft trouw aan zijn overtuigingen, volgt zijn intuïtie en verdedigt zijn onafhankelijk denken. Het laboratorium geeft nog altijd blijk van dezelfde passie waarmee het inzicht wil krijgen in de biologie van de huid, innovatieve producten wil ontwikkelen en mee de dermatologie wil laten evolueren, ver van vastgeroeste ideeën en dogma's. Een opwindend avontuur dat we dag na dag wereldwijd beleven.

  Meer informatie
 • Innovation et Recherche BIODERMA - Biologie et Dermatologie, Brevets

  Innovatie en onderzoek

  Onderzoek en Ontwikkeling staan centraal in de aanpak van het Laboratorium BIODERMA. Al onze inspanningen zijn erop gericht om permanent aan de top van het biologisch en dermatologisch wetenschappelijk onderzoek te blijven.

  Meer informatie
 • l-ecobiologie-au-service-de-la-dermatologie

  BIODERMA IS EEN MERK VAN NAOS

  L'écobiologie au service de la dermatologie. Pour préserver la santé de la peau. Durablement.

  BIODERMA est une marque NAOS. L'écobiologie est au coeur de la démarche de NAOS pour mieux préserver l'écosystème de la peau et en renforcer les mécanismes naturels.

  Meer informatie
 • BIODERMA dans le Monde - Continent et Pays

  BIODERMA in de wereld

  BIODERMA kiest resoluut voor de internationale aanpak en werkt op de 5 continenten samen met dermatologen en hun patiënten.

  Meer informatie
 • BIODERMA - Emploi, recrutement, stage

  BIODERMA-team

  In plaats van klassieke voorspelbare profielen verkiest BIODERMA persoonlijkheden die outside the box kunnen denken, wat logisch is voor een bedrijf dat onafhankelijkheid hoog in het vaandel voert. Durf en originaliteit moeten evenwel steeds gepaard gaan met extreme deskundigheid. De BIODERMA-team delen dan ook menselijke en ethische waarden die de kracht van een gezondheidsgericht bedrijf bepalen.

  Meer informatie